Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (61/134) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 12:57:57 ---paragon soul?

--- Koniec cytatu ---
To od jakich sojuszników?  ::)

Tylio:
Widać, że c0ven to typowo polski sojusz. Specjalistów od wewnętrznych spraw N3, NC., CFC i całej otoczki politycznej macie pod dostatkiem. Pewnie wszelkie zagadnienia związane z WH, FW, Smoleńskiem, zamachem na JFK i przepisem mojej babci na szarlotkę też macie w małym palcu. Nie wiem jak mogłem być tak ślepy i opierać moją wiedzę na temat stanu mojej koalicji na podstawie forum, TSa, i doświadczeń z gry. Teraz już wiem, że tylko c0ven jest w stanie mi powiedzieć co z kim i gdzie tak na prawdę robimy! Wróćmy może do tematu. Tylu aktywnych członków c0venu nagle zaczęło się udzielać w watku, aż żal nie skorzystać - oświećcie mnie proszę, jak tam idzie obrona, jakieś osiągnięcia? porażki? Jak tam idzie stawianie SW na nogi?

Anthar:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 12:57:57 ---paragon soul?

--- Koniec cytatu ---

OMG, skad zes Ty sie urwal.

Paragon Soul kupilismy ..... ale od Tribali.
Zaplacilismy im za TCU ihuby i Poco, wyszlo jakies 10% drozej niz gdybysmy to kupili w Jita ... no i w ihubach byly upgrady.
Dzieki temu nie musielismy tego wszystkiego orac, zbijac o dupnych godzinach ... po czym wszystko sciagac, wozic rozstawiac wrzucac upgrade.

W sumie dzieki Wam wiem dlaczego N3 ( No Name Needed), zawsze myslalem ze to bylo od NC, Nulli , Nexus.

Teraz juz wiem, dlaczego na corpowym o S2N gadaja jak o Kadeshi , a o tych mowia tylko troche lepiej niz o HUN ... a Ci sa tylko troche lepsi od Darkness.

Czyli S2N to tylko troche wiekszy pecik NC :D
Juz kazali Wam oddac jakies moony i wiecej systemow dla rentierow?

Tooten:

--- Cytat: Tylio w Maja 09, 2014, 13:11:41 ---Widać, że c0ven to typowo polski sojusz. Specjalistów od wewnętrznych spraw N3, NC., CFC i całej otoczki politycznej macie pod dostatkiem. Pewnie wszelkie zagadnienia związane z WH, FW, Smoleńskiem, zamachem na JFK i przepisem mojej babci na szarlotkę też macie w małym palcu. Nie wiem jak mogłem być tak ślepy i opierać moją wiedzę na temat stanu mojej koalicji na podstawie forum, TSa, i doświadczeń z gry. Teraz już wiem, że tylko c0ven jest w stanie mi powiedzieć co z kim i gdzie tak na prawdę robimy! Wróćmy może do tematu.

--- Koniec cytatu ---

U mad bro?

--- Cytuj ---Tylu aktywnych członków c0venu nagle zaczęło się udzielać w watku, aż żal nie skorzystać - oświećcie mnie proszę, jak tam idzie obrona, jakieś osiągnięcia? porażki? Jak tam idzie stawianie SW na nogi?
--- Koniec cytatu ---

Na tyle dobrze, że chyba trzeba podziękować bobitom za tą inwazję :)

Zygi O.:
Najlepsze w tym temacie jest to, że każdy myśli, że ma (swoją) rację.

Anyway czyta się to wszystko coraz ciężej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej