Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (60/134) > >>

Isengrim:
Nie no, ja też się chętnie dowiem jaki region kupiłem jako diplo sojuszu.

Tooten:

--- Cytuj ---wy znowu o tych posach? akurat coven pisze o tym że ktoś robi to co mu każą. Pisze to coven który kupił region od sojuszników, który w eso dostał to co dali mu sojusznicy. Piszecie że o peciarstwo itd. Jak rozumiem w koalicji z ruskimi mieliście decydujący głos i to wy decydowaliście co będziecie robić.

--- Koniec cytatu ---

Zaraz, czyli w 2008 jak zaczęliśmy z SE wydzierać eso od goonsów to musieliśmy:
1. walczyć o eso
2. zapłacić za eso
3. dostać jeszcze eso od naszych Rosyjskich overlordów?
Wow, wyjątkowo chujowy deal.

--- Cytuj ---Co do traktowania kogoś źle. Ależ oczywiście że ma to miejsce. CZas jakiś temu kolo z nc. zaczął jęczeć na nulków podczas floty. Powiedzieliśmy mu że z 20 logistyków 17 to nulki i w ferworze walki możemy nie zauważyć jego prośby o repki. Nie słyszałem żeby Vince coś złego mówił o sojuszach chyba że ewidentnie cieli w jarząbka.

--- Koniec cytatu ---

Klient ma zawsze rację :D

--- Cytuj ---Dochodzę do wniosku że was bardzo uwiera to że n3 nie rozpadło się po tym jak mittani dźgał nas w serce aż zginiemy. Ta koalicja to nie tylko srp rentierzy i kasa. Nie ma tu równych sobie bo to nie socjalizm. Skoro NC. są koniem pociągowym koalicji to dla mnie naturalne jest że mają więcej. Darkness postawiło posa na nie swoim moonie? hm... ktoś jest zdziwiony że im go popsuli? ciekawe co by było jak by c0ven zaczął ustawiać posy w systemach DD albo AAA.
--- Koniec cytatu ---

Oj słodziasku, jakby Mittani dźgał was w serce aż zginiecie to byście zginęli. NC jest koniem pociągowym? Sekundę wcześniej sam pisałeś, że 17/20 logistyków było z nulli. Z tego co widzę to NC wrzuca swoje supery i tyle. Za to rozstawiają was po kątach i zabierają najlepsze moony bo im się należą :D A Darknessi to nie jedyny przypadek w waszym GBC. CoW na ten przykład miało sova w dronkowie, to kazali im się przenieść do Immensea. W Immensea musiało się znaleźć coś wartościowego, bo niedługo potem przenieśli ich do Insmother. Widać jak się nie płaci na paliwo dla superów i nie można się postawić, to nagle zostaje się obywatelem drugiej kategorii :)

azell:

--- Cytat: Isengrim w Maja 09, 2014, 12:51:51 ---Nie no, ja też się chętnie dowiem jaki region kupiłem jako diplo sojuszu.

--- Koniec cytatu ---

paragon soul?

--- Cytat: Tooten w Maja 09, 2014, 12:52:20 ---
Oj słodziasku, jakby Mittani dźgał was w serce aż zginiecie to byście zginęli. NC jest koniem pociągowym? Sekundę wcześniej sam pisałeś, że 17/20 logistyków było z nulli. Z tego co widzę to NC wrzuca swoje supery i tyle. Za to rozstawiają was po kątach i zabierają najlepsze moony bo im się należą :D A Darknessi to nie jedyny przypadek w waszym GBC. CoW na ten przykład miało sova w dronkowie, to kazali im się przenieść do Immensea. W Immensea musiało się znaleźć coś wartościowego, bo niedługo potem przenieśli ich do Insmother. Widać jak się nie płaci na paliwo dla superów i nie można się postawić, to nagle zostaje się obywatelem drugiej kategorii :)

--- Koniec cytatu ---

mittani pisał o dźganiu ja tylko cytuje. Jakoś nikt nie rusza moonów INK kadeshi czy nullków. Co więcej East india and Co dostaje systemy a cow je traci zgadnij dlaczego?

Tooten:

--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 12:57:57 ---mittani pisał o dźganiu ja tylko cytuje. Jakoś nikt nie rusza moonów INK kadeshi czy nullków. Co więcej East india and Co dostaje systemy a cow je traci zgadnij dlaczego?

--- Koniec cytatu ---

Bo bez wsparcia INKów, Kadeshi czy Nulli NC nie miałoby na kim się ślizgać? CoW czy Darkness nie dają takich liczb we flotach, więc można nimi pomiatać jak szmatami, zabrać im sova i dać w dzierżawę, bo dla nc liczą się tylko iski :) Jakoś u nas jak SE obumarło to nikt nie wydarł im sova pod rentę i nie kazał im wypierdzielać. Takie coś tylko w GBC :)

azell:
ślizgać się?

chciałbym zobaczyć te inne ślizgające się sojusze. Kilkadziesiąt tytków w b-r i strata 28. Taaa to się nazywa ślizganie na plecach koalicji :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej