Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Anthar:
A czy ja mowie, ze to walka fair?
Jesli darknessi to nie rentierzy to :
- dlaczego nie wpuszczacie ich do flot
- jak jakies ich statki podleca to rozwalacie
- odcinacie ich od tsa
- rozwalacie im posy
Dobrze wiemy, ze NC nie prosi nikogo.
Ciekawe co teraz zrobi NC?
Ide o zaklad ze nie bedzie orac CFC - swojego odwiecznego wroga .
Bedzie latac po "good fights".
Teraz zadam Tobie pytanie:
Jak byliście w czasie wojny - i CFC jeszcze nie przylecialo - i to wy blobowaliście tak co najmniej 2:1 to było wszystko super. To nie był blob tylko walka w słusznej sprawie. Teraz jak już nie ma gigantycznej przewagi nagle okazuje się że blob jest zły. No popatrz jakie to nie fair play.
;D ::)
azell:
tylko misiu włochaty ja nigdy nie narzekałem na bloba. W każdym mmo a to nie jest moje pierwsze ważne jeśli nie najważniejsze są liczby.
nawet gdyby przyjąc założenie że to co piszesz o darkness jest prawdą (nie chce zaczynać kolejnego offtopa) to trzymanie kilkunastu dobrych systemów kompletnie za free to nie zły deal
Coritsikaela Enth:
Jednego tylko nie kumam - na co Wam to eso tak naprawde :P
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Cors w Maja 09, 2014, 10:14:39 ---Jednego tylko nie kumam - na co Wam to eso tak naprawde :P
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że to mogą być jedne z odpowiedzi.
1. Czemu by nie?
2. Dodajmy kolejny region do kolekcji przez nas już posiadanej.
Isengrim:
--- Cytat: azell w Maja 09, 2014, 09:40:23 ---tylko misiu włochaty ja nigdy nie narzekałem na bloba. W każdym mmo a to nie jest moje pierwsze ważne jeśli nie najważniejsze są liczby.
nawet gdyby przyjąc założenie że to co piszesz o darkness jest prawdą (nie chce zaczynać kolejnego offtopa) to trzymanie kilkunastu dobrych systemów kompletnie za free to nie zły deal
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, i tu jest właśnie różnica w mentalności przez którą woleliśmy wycofać się z Eso, niż zostać i cmokać jaśniepanów z NCdot w dupkę. W Waszej koalicji są ludzie, którzy najwyraźniej "dla kilkunastu dobrych systemów" są gotowi zaakceptować to, że blue do nich strzelają, orają im posy i generalnie traktują jak szmaty. Nas to nie bawi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej