Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (55/134) > >>

Kharim:
Miałem na myśli podobną kwestię- chodzi mi o to że jak byśmy się nie postarali to NC będzie miało w odwodzie zawsze masę shipów. Więc nawet gdyby ktoś c0venowi pomógł z liczbami, to i tak natychmiast leci batphone do PL.

Wysłane z ZAX 1.666

Doom:

--- Cytat: azell w Maja 08, 2014, 15:38:18 ---żeby nie być za bardzo złośliwym to napisze tylko że nc. czy nawet te nulki miałyby po kogoś wołać żeby zmierzyć się z capitalową flotą covenu? DOB to 40 osobowy corp i ma mniej więcej tyle superów co coven i prawie tyle samo tytków....

--- Koniec cytatu ---
A ile z nich jesteście w stanie rzucić na C0ven bez perspektywy wsparcia od reszty bandy, za to z kontrdropem C0venu w opcji?

teatime:
Siła złego na jednego

--- Cytuj ---A ile z nich jesteście w stanie rzucić na C0ven bez perspektywy wsparcia od reszty bandy, za to z kontrdropem C0venu w opcji?
--- Koniec cytatu ---
Pytanie retoryczne?

Anthar:
Po prostu polityka - jak juz NC oficjalnie dostalo plecy od PL ( czego mialo nie byc, gdyz NC mialo samo zajac eso ) to ludzie poszli po rozum do glowy .

Z bloobem sie nie wygra - szczegolnie jak sie robi cieplo ;)
Podstawowe zalozenie bylo proste - wydluzac orke - jak dlugo tylko mozna.
Wczoraj ostatnia stacja c0venu zostala wprowadzona w pierwszego rfa i to przez INK, ktorych zapedzono do orki.

Koszyk, szczerze , NC + S2N + PL + INK + reszta vs ?
Udowodniliscie nie po raz pierwszy, ze dzieje sie zle , liczby sie robia wyrownane ... to wzywacie posilki.
Nie ma eso ? NIe ma , nie ma sova , nie ma ... ale jest za to w cholere malo ogarnietych pilotow - jeszcze mniej ogarnietych niz ja  - i jeszcze wiecej rentierow do meczenia w cieple letnie wieczory :D

Chcialbym rowniez wyeskalowac jednych z Waszych rentierow :
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=259210

Chyba mieli leciec wykazac sie?
Tymczasem takich, ale nie zlapanych to bylo jeszcze z 12 ;)

azell:
ty co post to strzał w kolano

Darkness to rentierzy? warto korzystać z centrali bo człowiek się dowiaduje tylu nowych rzeczy

masz rację. NC. się przestraszyło waszych flot postanowiło INK zawołać bo inaczej nie daliby rady. Ja rozumiem że musisz pisać bzdury ale to jest tak oderwane od rzeczywistości jak pomysły Antoniego na przyczyny "zamachu" w smoleńsku.
W ciągu ostatniego miesiąca jako n3 zaoraliśmy 8 regionów. Nie uważasz że ktoś już mógł być zmęczony i poproszono o kogoś kto orał trochę mniej?

Zresztą mentalnośc kalego z ciebie się poprostu wylewa. Jak byliście z CFC w czasie wojny i to wy blobowaliście tak co najmniej 2:1 to było wszystko super. To nie był blob tylko walka w słusznej sprawie. Teraz jak już nie ma gigantycznej przewagi nagle okazuje się że blob jest zły. No popatrz jakie to nie fair play.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej