Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (53/134) > >>

Coritsikaela Enth:
No już bez przesady :P
Fakt faktem, że ten "goonswarm" w tytule to nie wiem po co jest. Żadnego goona od wieków nie widziałem, nie mówiąc już o ich "zaangażowaniu" w bicie eso.
I PL-e nie musieliby lecieć na pomoc NC. gdyby doszło do walki na capsle...  Zanim by dolecieli byłoby po walce i taki jest fakt.

Widzieliśmy to ostatnio w pewnej potyczce związanej z nyxami, erebusem, Triumviratem i paczką archonów która szybko i ostatecznie rozstrzygnęła spór.

c0ven jest za mały i za słaby, żeby wygrać z N3 i to jest suchy fakt. W skirmishu przy podobnych liczbach można się strzelać. Ale jak N3 rzuci capslami w grid to nam zostaje patrzenie z odległosci 300km w cepie w co strzelają. I to sie nie zmieni.

Anthar:
Nie trollujcie mi tutaj ;)

Ktos twierdzil, ze NC to nie tylko CYNO , lecz takze subcapsle ...
Jesli ktos pofatygowal sie kliknac w ten link zauwazy ze mamy tam carriera ... i tytka ;)

Czyli ganiamy sie ... cyno ... i wpada tytek i po chwili carrier.

Drobny missclick ;)

Potwierdzamy NC to nie tylko CYNO i supery , potrafia bic sie w subcapslach ::)
Nawet jesli maja liczniejsza flote Eagli, z scimkami, huginami, antytacklami , cepami kontra mala grupa assalut frigate ... to na pewno nie zrzuca na glowy hotrdopa ani superow  ::)

Koszyk mial racje  ::)

Koszyk:
Pewnie ze mam racje :) 3 razy wystawiliscie flote 2 razy byla uczciwa walka, raz ktos wrzucil thanatosa i tera drama na caly swiat :P
Pozatym jak nie potrafimy bic sie w subcapsach to dlaczego wlasnych cynojammerow nie potrafiliscie obronic :) W bitkach jakie raz na tydzien podejmujecie tez jest dwa do jednego.
Jak by tak checi do wojowania na forum polowa z was przeniosla do EVE to kto wie moze byscie zawojowali null sek :)

Coritsikaela Enth:
Popieram!
A odpowiem Ci Koszyku na Twoje pytanie cytatem z pewnego dyrektora c0venu: "subcapsle vs subcapsle to skirmish a floty skirmishowe vs nc sa bez sensu bo to tylko bezcelowa strata shipów"
oraz tym, że ilość ludzi w flocie na cta zależy od tego ilu ludzi "lubi" FC który prowadzi cta.
Takie pokolejnie "lajkowców" facebookowych w Eve :)

Koszyk:
A po co wam te shipy. Dawac je na grida !!!  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej