Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (38/134) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Zakalve w Maja 05, 2014, 14:08:28 ---Dodaliście do kontaktów tą Rosjankę z WH? Ma się odzywać jak znowu jej szpilkę zaorają  :P

--- Koniec cytatu ---
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/i9vu.jpg

Tylio:

--- Cytat: Tooten w Maja 05, 2014, 13:57:10 ---Jak -A- ma plusa z SF to są w koalicji, jak wy macie z PL to zbieg okoliczności. To jak w końcu jest? Następnym razem rozbij swoje opinie na dwa posty, jeden wyraźnie nie daje sobie rady.

--- Koniec cytatu ---
Nie napisałem, że -A- i Solarzy są w koalicji. Nie ma znaczenia czy są czy nie. Napisałem, że -A- pomagało Solarom. Zapytaj -A- i Solarów czy są razem w koalicji czy nie, a nie mnie ;)

[BWTF] Xapitan Bomba:
Nie napisałem, że N2 i PL są w koalicji. Nie ma znaczenia czy są czy nie. Napisałem, że PL pomagało N(1+1). Zapytaj N(4-2) i PL czy są razem w koalicji czy nie, a nie mnie ;)

Tooten:

--- Cytat: Tylio w Maja 05, 2014, 14:26:31 ---Nie napisałem, że -A- i Solarzy są w koalicji. Nie ma znaczenia czy są czy nie. Napisałem, że -A- pomagało Solarom. Zapytaj -A- i Solarów czy są razem w koalicji czy nie, a nie mnie ;)

--- Koniec cytatu ---

Albo uważasz, że SF i -A- byli koalicjantami, dlatego -A- dostało po pysku (i wtedy tą samą logiką wy i PL jesteście koalicją, czemu tak się srogo zapierasz- PL dostało w pysk za was w B-R) albo Nn i PL nie są w koalicji (i podążając tą logiką -A- i SF też nie byli i -A- dostało w pysk bo byli ostatnimi nie-CFC w okolicy, a cała otoczka "bo oni byli cośtam zrobili" to tylko wybielanie faktów).

Which one is it?

WhiteCat:
Po zaoraniu Provi sytuacja będzie wyglądała mniej więcej tak:

Czyli jeszcze gorzej niż to miało miejsce ostatnim razem gdy nas zaorano. A gdzie 3/4 terenu N2 to tereny wynajmowane.
Zapewne ktoś w końcu poczuje się na tyle mocny żeby zaatakować drugą stronę, ale byłoby to męczące, kosztowne i raczej mało efektywne biorąc pod uwagę, że każda ze stron dysponuje dużą flotą superów, której będzie się bać użyć jeżeli będzie ryzyko wtopy. Po każdej stronie mamy też dużą ilość ludzi mogącą w razie potrzeby obrony zapchać system.

#IWasThere

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej