Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 17:49:08 ---Proszę, flota zebrana na szybko - KM pierwszy z brzegu http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=258085.
--- Koniec cytatu ---
Piszesz, ze oracie Esoterie w kilka dreadow, a jak prosze o jakis przyklad wklejasz KM 20+ capsow/matek. Nie mam pytan.
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 17:49:08 ---Skoro stawiacie POSy po naszym zaoraniu to jakim cudem na hi-endach stoją nasze POSy, a nie Wasze?
--- Koniec cytatu ---
Bo stawiamy posy, zeby postawic nowy cynojammer, w systemach w ktorych bronimy sova? To naprawde tak trudno zrozumiec, czy tylko udajesz...
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 17:49:08 ---Powiedz mi gdzie można się zapisać na ten konkurs motywacyjny? Podział moonów ma być wg aktywności corpów. To jedyna motywacja. Cat jak zwykle w formie, dużo pisze - wszystko przekręcone ;)
--- Koniec cytatu ---
there are extra price for this new campaign - 2 most active dread users will get a PLEX
so don't miss this next tower to shoot :)
To nie jest czasem z waszego forum? Widzisz Tylio, tak sie wlasnie z Toba rozmawia. Mozna cie osmieszyc, zagnac w kozi rog i sprawic, zebys zaprzeczal sam sobie, a Ty i tak bedziesz tu przylazil i udawal, ze to tylko deszcz pada Ci na twarz ;)
--------------------------------------------------------------
Wracajac do tematu, wyglada na to ze NCDOT swoim zwyczajem wpycha wlasnie Darkness pod pociag.
(...)Yesterday(April 30th) NC. revoked our jabber/ TS3 privileges and then there was this https://zkillboard.com/kill/38427171/ (the large POS of ours that "suddenly exploded(..)")
Tylio:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 02, 2014, 19:46:41 ---Piszesz, ze oracie Esoterie w kilka dreadow, a jak prosze o jakis przyklad wklejasz KM 20+ capsow/matek. Nie mam pytan.
Bo stawiamy posy, zeby postawic nowy cynojammer, w systemach w ktorych bronimy sova? To naprawde tak trudno zrozumiec, czy tylko udajesz...
there are extra price for this new campaign - 2 most active dread users will get a PLEX
To nie jest czasem z waszego forum? Widzisz Tylio, tak sie wlasnie z Toba rozmawia. Mozna cie osmieszyc, zagnac w kozi rog i sprawic, zebys zaprzeczal sam sobie, a Ty i tak bedziesz tu przylazil i udawal, ze to tylko deszcz pada Ci na twarz ;)
--------------------------------------------------------------
Wracajac do tematu, wyglada na to ze N3 swoim zwyczajem wpycha wlasnie Darkness pod pociag.
(...)Yesterday(April 30th) NC. revoked our jabber/ TS3 privileges and then there was this https://zkillboard.com/kill/38427171/ (the large POS of ours that "suddenly exploded(..)")
--- Koniec cytatu ---
To już nie rozumiem. Jeden z Was pisze, że nam ostro liczby spadły, a drugi, że jednak nadal jest nas dużo. Umówcie się na wspólną wersję.
Twierdzisz, że wpychanie sojuszników pod pociąg to nasz zwyczaj. Mam nadzieję, że dasz radę podać kilka innych przykładów skoro to tak często robimy. Jestem ciekaw o co chodzi z Darknessami.
--- Cytuj ---there are extra price for this new campaign - 2 most active dread users will get a PLEX
To nie jest czasem z waszego forum?
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie ma czegoś takiego na naszym forum. Co jeszcze z końca pleców wyciągniesz? :) Twoje trolle robią się coraz bardziej żałosne...
Ghash:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 02, 2014, 19:46:41 ---
Wracajac do tematu, wyglada na to ze NCDOT swoim zwyczajem wpycha wlasnie Darkness pod pociag.
--- Koniec cytatu ---
Czyli najpierw (30 kwietnia) stracili prawa do jabbera/ts3, a później (26 kwietnia) stracili posa? Dobre, dobre. To czasem nie ten sam pos, którego w tym temacie już 2 razy wklejał Whitecat?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Ghash w Maja 02, 2014, 20:03:28 ---Czyli najpierw (30 kwietnia) stracili prawa do jabbera/ts3, a później (26 kwietnia) stracili posa? Dobre, dobre. To czasem nie ten sam pos, którego w tym temacie już 2 razy wklejał Whitecat?
--- Koniec cytatu ---
Ja tam nie wiem, wklejam tylko to, co pisza miedzy soba. Uwazasz, ze to fake? ;D
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 17:49:08 ---Powiedz mi gdzie można się zapisać na ten konkurs motywacyjny?
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, nie wiedziales, a juz wiesz :)
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 19:58:58 ---To już nie rozumiem. Jeden z Was pisze, że nam ostro liczby spadły, a drugi, że jednak nadal jest nas dużo. Umówcie się na wspólną wersję.
--- Koniec cytatu ---
To Ty napisales, ze oracie Esoterie w kilka dreadow, a teraz sie z tego wycofujesz. Duzo, malo, to pojecia wzgledne - bylo was wiecej niz teraz, ale czy to znaczy, ze teraz jest was malo? Nie wiem, te 20 matek z batphonem polowy mapy to nadal dla nas za duzo, mimo ze jest to mniej niz bylo wczesniej.
Jak jeszcze nie bedziesz czegos rozumial to smialo, pytaj ;)
[WILD5] Sheridan Philips:
A tak swoją drogą, o czym jest ta dyskusja? Z tonu wypowiedzi kolegi Tylia rozumiem, że gdyby c0ven się bardziej zaangażował, to mógłby wybronić Eso. Trzeba było tylko wrzucić troszku capsli na te naprędce sklecone floty, albo wing bomberów (i co mielibyśmy rozbić, walić po FB?). Po co to całe pompowanie, zrobiliśmy co dało się zrobić, po czym się wycofaliśmy. Były bitki, był fun, kolejny rozdział się zaczyna. Z góry i tak było wiadomo czym to się skończy.
A co do Catch, to tutaj już ułańska fantazja poniosła. Bo argument że atakujecie przez -A- które pomagało Solarom w odbijaniu jest po prostu z dupy.
Na początku wojny w Catch -A- miało gówno do gadania, realnym liderem i kołem napędowym koalicji było -DD-. Pamiętam jeszcze ustalenia, że wojna miała mieć charakter podjazdowy, ale bez orania sov'a. No cóż, skończyło się nieco inaczej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej