Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Tylio:
Ty trzymałeś cyno, a ja z nimi walczyłem. Co ma trzymanie cyna do tego, że -A- pomagało Solarom? ;) Umiecie dużo gadać, ale jak trzeba przedstawić jakiś dowód to nagle milkniecie. Na razie zbieram Wasze co ciekawsze posty i zapowiedzi. Jak przyjdzie pora to skonfrontuje je z rzeczywistością ;) Wróćmy może do rozmowy na temat Eso i PS, bo tego mieszania różnych wojen i wątków już się nie da czytać.
Zacytuję, moim zdaniem, najsensowniejszy do tej pory post w tym temacie:
--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Kwietnia 28, 2014, 11:26:47 ---Ja mam prośbę do obytrzech stron udzielających się tutaj - możecie nie pisać od ~1,5+ roku tego samego?
Bo tak kurde loguje się z pracy, patrze na fora jak nie moge grac, i jakikolwiek nie byłby aktualny temat z c0ven w nazwie to nic nowego poza linkami do killboardów żaden z was jeszcze nie napisał :/ W zasadzie moglibyście w kółko przeklejać swoje losowe posty z ostatnich miesięcy i merytorycznie na jedno by wyszło.
--- Koniec cytatu ---
Posunę się nawet o krok dalej. Chciałbym pochwalić c0ven za nie wdupienie żadnych capsli (poza jednym zabłąkanym carrierem, ale to był raczej błąd pilota, a nie sojuszu) i nie sprzedanie nam SOVa (co miało miejsce przy poprzedniej inwazji na Eso).
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 16:11:08 ---Na razie zbieram Wasze co ciekawsze posty i zapowiedzi. Jak przyjdzie pora to skonfrontuje je z rzeczywistością ;)
--- Koniec cytatu ---
Zbieraj zbieraj :) Chetnie poczytam, ze np. zapowiadalem, ze Goonsi przyleca bronic Eso. I jak potem to konfrontujesz ze swoja rzeczywistoscia :) Rzeczywistoscia, w ktorej c0ven nie robi zadnych flot, odrzucilismy NIPa bo "warunki byly dla nas za ostre" (lol), nigdy nam nic nie wyszlo, bana od CCP dostales za niewinnosc i masz wplyw na to, co sie dzieje w NCDOT. To bardzo ciekawe.
azell:
--- Cytat: [-BWC-] Xapitan Bomba w Maja 02, 2014, 15:27:50 ---DZIŚ W TEMACIE: jak nieudany headshot stagingu tripli to tak na prawdę atak na solarów. Weź chociaż się staraj jak trolujesz.
Jedne co zrobiły triple to plus, potem ich jebneliścoe od razu. Nie zdążyli się nawet zaangażować.
--- Koniec cytatu ---
ta cala koalicja ze stain na zjazd rodzinny do catch przyleciala. Nie wiem skąd wy się bierzecie. Najlepsze jest to że zarzucacie innym łykanie propagandy.
@Anthar cat pisał że będzie dużo fajnych walk i są bardzo podekscytowani tym faktem. Co do istnienia czegoś celem sklepania goonów to masz rację ale to nie jest nc. N3 zostało założone w tym celu.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 02, 2014, 16:22:28 ---Zbieraj zbieraj :) Chetnie poczytam, ze np. zapowiadalem, ze Goonsi przyleca bronic Eso. I jak potem to konfrontujesz ze swoja rzeczywistoscia :) Rzeczywistoscia, w ktorej c0ven nie robi zadnych flot, odrzucilismy NIPa bo "warunki byly dla nas za ostre" (lol), nigdy nam nic nie wyszlo, bana od CCP dostales za niewinnosc i masz wplyw na to, co sie dzieje w NCDOT. To bardzo ciekawe.
--- Koniec cytatu ---
tak jest!!! cat atakuje po raz kolejny. Najlepszym argumentem w każdej dyskusji jest to że tylio podobno zakosił tytki. Ja mam inny: w RPA biją czarnych. Jest tak samo z dupy jak twój ale co tam
Tooten:
--- Cytat: Tylio w Maja 02, 2014, 16:11:08 --- Chciałbym pochwalić c0ven za nie wdupienie żadnych capsli (poza jednym zabłąkanym carrierem, ale to był raczej błąd pilota, a nie sojuszu)
--- Koniec cytatu ---
Lame, C0ven powinien był zgrywać chojraka i wtopić 70 tytków na silniejszym... Oh wait...
Doom:
Idzcie machać epenami do flejm, a ten topic zostawcie pod relacje i dyskusję o konflikcie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej