Eve Online > PVP

Daredevil - PVP

<< < (4/4)

Filip Bonn:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Marzec 30, 2014, 12:56:31 ---Radzak lata na snejkach i z linkami, zresztą jak większość naszej ekipy w tamtej okolicy.

Ogólnie w mojej opinii najbardziej uniwersalną frejką jest w tej chwili navy slicer - jest szybki, zwrotny, ma fajny zasięg i DPS, i prawdę mówiąc nie ma fregaty z którą slicerem nie da się podjąć walki.

--- Koniec cytatu ---

Każdy Comet z MWD łapie Slicera na scramble i mieli aż miło, fajnie spadają a goście potem burzą ,że lata się z boostami albo linkami a Comet jest po prostu szybszy. Poza tym frejka spoko.

Z tego co sprawdzałem na KB radzaka to snejki ma głównie z bonusami do armora więc ni przypiął ni zapiął do tego fitu. Myślę ,że bez impli ten fit też zadziała.

MiltisUmbrae:
Ciężko zabić ale nie jest to niemożliwe, lekka modyfikacja fitu żeby zwiększyć zasięg do tego dorzucamy dragi do optimala (i modlimy się żeby nie dostać kary do speeda albo trackingu), ew. można dorzucić jeszcze impla - to daje jakieś 30km zasięgu dział, kwestia utrzymania go na punkcie - linki albo faction WD - w FW jedno i drugie jest bardzo prawdopodobne.

Cometa na MWD może zescramblować slicera oczywiście, jak pilot slicera się zagapi, nie przypominam sobie żebym spotkał gdzieś cometę szybszą niż slicer.

Theronth:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Marzec 30, 2014, 13:58:43 ---
Cometa na MWD może zescramblować slicera oczywiście, jak pilot slicera się zagapi, nie przypominam sobie żebym spotkał gdzieś cometę szybszą niż slicer.

--- Koniec cytatu ---
Wpadnij do x-7, pokażę.

MiltisUmbrae:
Nie będę latał na jakieś zadupie żeby zabić jedną comete ;)

Theronth:
W sumie racja, lepiej byłoby ustawić się gdzieś w połowie drogi. Zaoszczędziłbyś wiosłowania podem przez bańki w EC-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej