Eve Online > NoobGarten

Steam

(1/2) > >>

Legio:
Witam
Gram w Eve logując się poprzez standardowego klienta lecz chciałbym przenieść konto na steam. Czy jest to możliwe?

Skeer:
Nie.

Danath Riddick:
Instalowanie i logowanie się przez Steam do gier MMO nie ma sensu. Steam nie traktuje tych gier tak samo jak gier Off line. Wystarczy że zalogujesz się na Steam na innym komputerze a gier onlinowych nie będzie na Twojej liście gier nabytych. Co prawda nie sprawdzałem tego z Eve i nie wiem jak działa to w tym wypadku, więc może się ktoś wypowie co loguje się prze Steam do Eve?

Xeovar:

--- Cytat: Danath Riddick w Marca 18, 2014, 01:48:39 ---Instalowanie i logowanie się przez Steam do gier MMO nie ma sensu. Steam nie traktuje tych gier tak samo jak gier Off line. Wystarczy że zalogujesz się na Steam na innym komputerze a gier onlinowych nie będzie na Twojej liście gier nabytych. Co prawda nie sprawdzałem tego z Eve i nie wiem jak działa to w tym wypadku, więc może się ktoś wypowie co loguje się prze Steam do Eve?

--- Koniec cytatu ---

To o czym piszesz to dodanie do Steama gry która na nim nie występuje, i owszem tak dodane EVE nic nie daje. Natomiast można kupić na steamie eve i wtedy działa jak każda gra na steamie, różnica jest taka że do konta EVE logujesz się wtedy steamem a nie kontem EVE. I tak jak było napisane, nie da się podłączyć istniejącego konta do steama.

Legio:
Czyli nie mogę użyć obecnego loginu i hasła po uruchomieniu Eve przez steam?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej