Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (50/81) > >>

Colonel:
nie ma co zrzedzic, cyno stalo sie napedem dla ekonomii i dzis wszyscy sa bogaci...
jedyne co mozna tutaj zarzucic to kulawy "balans" bo jesli jest cyno to powinno ono miec wiecej opcji niz black ops...
a anty cyno powinno miec wiecej opcji niz cyno jamery ktore istnieja obecnie...

ccp regularnie jebie tą gre swoimi cudacznymi rebalansikami,
jesli wdrazaja cos, to nie powinno to byc usuwane, powinna natomiast powstawac anty zabawka na to cos i to w wielu opcjach.

...wyobraźni życzę :]

WhiteCat:

--- Cytat: LordSzagi w Maja 06, 2014, 23:27:01 ---A ja jestem w miarę nowym graczem i bardzo podobała by mi się wizja EvE bez cyna:) z tego co opowiadacie to był prawdziwy sandbox a nie to co teraz..

--- Koniec cytatu ---
A co ma cyno lub jego brak do idei sandbox'a?

Cyna nie z EVE się nie da rady pozbyć, zapewne taki ruch spowodowałby znaczący spadek ilości subskrypcji, a nie wiem czy chętni do gry bez cyn pokryliby straty.
Trzeba za to zastanowić się nad ograniczeniem zasięgu capitali bojowych. Tak, aby przerzut floty z jednego końca EVE na drugi nie był dla przerzucającego opłacalny. W tym momencie istnienie wielkich bloków jest możliwe właśnie dzięki szybkiej i taniej możliwości przemieszczenia dużej floty kapsli i superów z Południa na Północ. W momencie gdy koszty znacząco by wzrosły nie byłoby możliwe latanie w tą i z powrotem blobem.

Soulscream:

--- Cytat: WhiteCat w Maja 07, 2014, 00:17:03 ---A co ma cyno lub jego brak do idei sandbox'a?

Cyna nie z EVE się nie da rady pozbyć, zapewne taki ruch spowodowałby znaczący spadek ilości subskrypcji, a nie wiem czy chętni do gry bez cyn pokryliby straty.
Trzeba za to zastanowić się nad ograniczeniem zasięgu capitali bojowych. Tak, aby przerzut floty z jednego końca EVE na drugi nie był dla przerzucającego opłacalny. W tym momencie istnienie wielkich bloków jest możliwe właśnie dzięki szybkiej i taniej możliwości przemieszczenia dużej floty kapsli i superów z Południa na Północ. W momencie gdy koszty znacząco by wzrosły nie byłoby możliwe latanie w tą i z powrotem blobem.

--- Koniec cytatu ---

Doszłoby do tego, że miałbyś w hangarach na północy i południu jump clone'y i ekstra super alty na standby :-). Mnie cyno nigdy nie przeszkadzało, miałol to swój urok jak w bitce brało udział 20 capsli... a nie 200 :-).

Anthar:

--- Cytat: Soulscream w Maja 07, 2014, 08:26:21 --- a nie 200 :-).

--- Koniec cytatu ---

Gdzies Ty byl przez ostatnie lata.
Teraz jak jakis alians robi regrup to kilka flot leci - kazda po 200 - 300 capsli.

Soulscream:

--- Cytat: Anthar w Maja 07, 2014, 08:30:29 ---Gdzies Ty byl przez ostatnie lata.
Teraz jak jakis alians robi regrup to kilka flot leci - kazda po 200 - 300 capsli.

--- Koniec cytatu ---

Ja czekam na koniec bety dusta na ps3 i w końcu jakaś poprawną gre na pc :-P.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej