Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (31/81) > >>

GlassCutter:
Mali nie mają szans z powodu mechaniki cyno umożliwiającego przemieszczanie wszystkiego na dowolnie duże dystanse w krótkim czasie. Co do liczby osób na serwerze, to gdy zaczynałem było po 30k w porywach. Potem przyszły nowe zabawki dla blobów (mamuśki), anomalki i inne absurdalne, z mojego punktu widzenia, zmiany. Ile mamy teraz? :)

WhiteCat:

--- Cytat: GlassCutter w Kwietnia 30, 2014, 15:46:41 ---Ile mamy teraz? :)

--- Koniec cytatu ---
25 967 o 17:05pl, czyli nawet nie jest to szczyt EU TZ  ;)

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Kwietnia 30, 2014, 15:46:41 ---Mali nie mają szans z powodu mechaniki cyno umożliwiającego przemieszczanie wszystkiego na dowolnie duże dystanse w krótkim czasie.

--- Koniec cytatu ---

Oraz tego, że bez 100 osób we flocie nie zrobisz absolutnie niczego, a bez "więcej niż ma przeciwnik na CTA" nie zajmiesz jednego systemu.

--- Cytat: GlassCutter w Kwietnia 30, 2014, 15:46:41 ---Co do liczby osób na serwerze, to gdy zaczynałem było po 30k w porywach. Potem przyszły nowe zabawki dla blobów (mamuśki), anomalki i inne absurdalne, z mojego punktu widzenia, zmiany. Ile mamy teraz? :)

--- Koniec cytatu ---

W grudniu 2008 (mój start) serwer w soboty/niedziele regularnie dobijał do 50 tys. Po Apocryphie było nawet powyżej, dziś nie dochodzi do 45 tys.

Wykresy:
http://eve-offline.net/?server=tranquility

Gaavrin:
http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/industry-teams/

Od najbliższego dodatku, by wyprodukować cokolwiek potrzebować będziemy siły roboczej. Wystarczą zwyczajni matarscy niewolnicy, ale będzie też można zamówić specjalistów. Specjaliści zmniejszą koszt produkcji, ale będą dostępni tylko przez 28 dni i tylko w jednym systemie (oczywiście będą różne grupy specjalistów, każda wyspecjalizowana w innej branży, a to fregaty, a to cruzy, a to jeszcze coś innego). By mieć takich super gości w systemie w którym coś produkujemy, musimy wygrać o nich aukcje z innymi graczami.

Brzmi ciekawie, czyżby powód by być w industrialnym corpie i razem z innymi zamawiać sobie te teamy do swojego domku? Druga ciekawiąca mnie rzecz, to to ile taki team może kosztować w aukcji, czyli np. ile fregat trzeba by wyprodukować, żeby zwrócił się koszt wygrania aukcji na team który zmniejsza koszt produkcji fregat?

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 30, 2014, 17:40:31 ---

W grudniu 2008 (mój start) serwer w soboty/niedziele regularnie dobijał do 50 tys. Po Apocryphie było nawet powyżej, dziś nie dochodzi do 45 tys.

Wykresy:
http://eve-offline.net/?server=tranquility

--- Koniec cytatu ---

w ostatnią niedzielę jak się logowałem, było ponad 50 tyś osób, choć też mam wrażenie, że w 2008 roku średnio było zawsze parę tysięcy osób więcej.

Zwami:

--- Cytat: Gaavrin w Kwietnia 30, 2014, 18:15:41 ---
w ostatnią niedzielę jak się logowałem, było ponad 50 tyś osób, choć też mam wrażenie, że w 2008 roku średnio było zawsze parę tysięcy osób więcej.

--- Koniec cytatu ---

ccp przestało się chcieć logować alty... ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej