Forum Gry > Inne gry

EVE + Oculus VR = Valkyrie

<< < (9/19) > >>

Filip Bonn:
Dokładnie, też mam takie wrażenie, że wszystko rozbija się o kasę.
Pomysły mają dobre a z wykonaniem gorzej bo brak budżetu.
SC zapier*** z pracą bo mają 75$, szkoda, że z Valkirie nie wystartowali na KickStarterze... <ból_dupy>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: @lililiari w Marca 23, 2015, 20:39:12 ---No trochę się mylisz.
--- Koniec cytatu ---
Okej, zapamiętaj mnie, wykaż cierpliwość, uczestnicz aktywnie w rozwijaniu tej gry przez co najmniej dwa-trzy lata(wliczając alfe, bete, o bete, premke) i po tym czasie jeżeli nadal będziesz uważać że się myliłem: znajdź mnie i napisz mi z satysfakcją lub nie że się myliłem, a ja Ci z pełną radością odpisze że miałaś racje, a ja się myliłem ;).

EVE Online Fanfest 2015: Meet The Valkyries Q&A
https://www.youtube.com/watch?v=unmwxfGVxzY

EVE Valkyrie Keynote - Fanfest 2015
https://www.youtube.com/watch?v=Oxuo4zZiTIo

Doom:

--- Cytuj ---2 słowa: ship spinner. Mieszacie decyzje polityczne firmy z decyzjami technologicznymi. Ekipa jest naprawdę zajarana, żeby robić zajebiste rzeczy, mają kwalifikacje, wizje. Ale czasami przegrywają z księgowością i polityką.
--- Koniec cytatu ---
Z mojego punktu widzenia te zasrane stacje są o kant dupy rozbić. I spora część Eve myśli podobnie biorąc pod uwagę że ship spining jednak wrócił. Może jakb bawili sie tym gównem na sisi, bez katowania TQ kawałkami które jedyne co dobrze robiły to utrudniały ludziom granie to moze bym inaczej na to patrzył, ale jest jak jest i dla mnie te kabiny, dust i podobne pomysły powinny trafić do niszczarki jeszcze na etapie zebrań w stylu "a może byśmy" zanim poszła na to kasa i zasoby ludzkie i techniczne. Dust'a mogłoby jeszcze moim zdaniem mocno zmienić wpuszczenie go na PC z interfejesm dla PC shooterów a nie tym kalekim gównem z konsoli. Sporo ludzi by odpaliło choćby po to aby zobaczyć jak działa czesć by na dłużej została. Ale nie. Trzeba to było wydać na konsolę w czasie w której za sceną już jej następca poprawiał przed lustrem krawat bo mu machali że zaraz na tą scenę wchodzi

@lililiari:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Marca 23, 2015, 22:35:13 --- Okej, zapamiętaj mnie, wykaż cierpliwość, uczestnicz aktywnie w rozwijaniu tej gry przez co najmniej dwa-trzy lata(wliczając alfe, bete, o bete, premke) i po tym czasie jeżeli nadal będziesz uważać że się myliłem: znajdź mnie i napisz mi z satysfakcją lub nie że się myliłem, a ja Ci z pełną radością odpisze że miałaś racje, a ja się myliłem ;).

--- Koniec cytatu ---
Nah, zamierzam w to po prostu grać. Za stara jestem na rozstrzyganie internetowych sporów po dwóch latach np. ;)

Doom, no właśnie wyjście Dusta na PC z nową etykietką i interfejsem ubije Dusta na PS. Po prostu. Bo ludzie, którzy grają na PC i konsoli nie zostaną przy shooterze na konsole i gra przestanie być w jakikolwiek sposób rentowna.
A tak poza tym to nie jest takie proste. :) Już naprawdę pomijam fakt, że Dust jest już dawno za brzydki na nowy tytuł na PC.

--- Cytat: Doom w Marca 24, 2015, 00:16:27 ---Z mojego punktu widzenia te zasrane stacje są o kant dupy rozbić. I spora część Eve myśli podobnie biorąc pod uwagę że ship spining jednak wrócił. Może jakb bawili sie tym gównem na sisi, bez katowania TQ kawałkami które jedyne co dobrze robiły to utrudniały ludziom granie to moze bym inaczej na to patrzył, ale jest jak jest i dla mnie te kabiny, dust i podobne pomysły powinny trafić do niszczarki jeszcze na etapie zebrań w stylu "a może byśmy" zanim poszła na to kasa i zasoby ludzkie i techniczne.
--- Koniec cytatu ---
No tak, niech zostaną Ubisoftem. Siad na dupie i nic nowego, trzepmy asasyna dopóki żre choć trochę. ;)
I tak do końca nie wiem co ma wspólnego ship spinner do TQ. :)

Chrzestny:
Ja sam nie wiem co o tym myśleć.
Moim zdaniem jako fana Eve cieszy fakt, że pracują nad czymś nowym. Z drugiej strony znając ich tempo to pewnie dłużej to potrwa niż SC. Chciałbym zagrać w Dusta ale nie kupie dla jednej gry konsoli. Mogliby zaktualizować silnik i wypuścić na inne platformy. Miało to miejsce w Eve przy przejściach np do nowych DX'ów.
Valkyrie sądząc po filmikach zapowiada się wyśmienicie. Zakupiłem dla symulacji statków kosmicznych Elite ale jakoś mnie nie przekonało, ze względu na praktycznie jeden najszybszy sposób zarobienia na inne statki, a mianowicie handel. Nie to, żebym go nie lubił ale pamiętając początki Eve rajcowało mnie to jak zarobiłem na pierwszą deskę potem cruza i bcka robiąc różne rzeczy. Tam różnica w cenach shipów jest tak ogromna, że poza handlem nie opłaca się niczego robić. A valkirie przygarnąłbym nawet jeśli wiązałoby się to z zakupem Oculusa bo sam się nad tym zastanawiałem, ale poczekam na oficjalny wyjście które ma być ponoć w tym roku.
A symulatorów space shipów nigdy za wiele szczególnie tych dobrych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej