Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Dzicy Alkoholicy – organizacja szkoleniowa

<< < (3/4) > >>

Martherius:
Wygląda na to, że macie konkurencję w rekrutacji!

Theronth:

--- Cytat: Martherius w Październik 20, 2014, 18:34:42 ---Wygląda na to, że macie konkurencję w rekrutacji!

--- Koniec cytatu ---
No to już wiem gdzie posłać moją dziewczynkę.

Ptysiu:

--- Cytat: Martherius w Październik 20, 2014, 18:34:42 ---Wygląda na to, że macie konkurencję w rekrutacji!

--- Koniec cytatu ---

I to całkiem sporą. Nie wiem kim jest imć Poonury, ani jaką korporację reprezentuję, ale poza nim jest jeszcze chociażby Unseen Academy oraz akademia milicyjna kierowana przez Rainbow-a. Wszystkim powyższym życzymy natomiast jak najlepiej, chociażby ze względu na fakt, że nasza oferta skierowana jest do innego odbiorcy, to znaczy amatorów WH. To taka nasza nisza, dla której również istnieje zapotrzebowanie.

Zgudi:

--- Cytuj ---akademia milicyjna kierowana przez Rainbow-a
--- Koniec cytatu ---
Ostatnio nie ma aktywności na killboardach, co wygląda jakby się posypali. Może powstanie jak feniks z popiołów, jak to w amarr milicji typowe ;P Chwilowo nie gram czekając na coś nowego, więc nie wiem co się tam dokładnie dzieje.

[BU FU] Karas:
Pijacki KB moze byc bardziej oddajacy rzezcywistosc. Mimo ze, osobne corpy czy nawet ally, to latamy razem, jako 1 grupa. W formacji bojowej "wielkiego chuja w dupe kerbirow"
http://www.yarrr.killmail.org/?a=home

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej