Eve Online > Wsparcie techniczne
Win 8.1 i nie działająca Evka
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Grudzień 27, 2013, 16:49:23 ---Jak dostaniesz bana za twierdzenie że kafelki są dobre to wpłynie to na Twoją ocenę tego "produktu"?
--- Koniec cytatu ---
a) nigdzie nie powiedziałem że "kafelki są dobre", tylko że pomimo oczywistych problemów jakoś daję sobie z nim radę
b) ja i tak wolę Ubuntu (a z powyższej przyczyny nie da rady go wgrać).
Doom:
Słyszałeś kiedyś o partytion magic?
To że producent wciska ci jakieś zdechłeścierwo kradnące pare procent dysku nie znaczy że masz to akceptować. Inna rzecz sam w styczniu kupuję lapka i robię rozeznanie, jak widzę "preinstalowany win 8" to poprostu skreślam lapa z opcji do rozważenia, chyba że ma gwarantowany pełen support dla 7
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Grudzień 27, 2013, 16:58:39 ---Słyszałeś kiedyś o partytion magic?
To że producent wciska ci jakieś zdechłeścierwo kradnące pare procent dysku nie znaczy że masz to akceptować. Inna rzecz sam w styczniu kupuję lapka i robię rozeznanie, jak widzę "preinstalowany win 8" to poprostu skreślam lapa z opcji do rozważenia, chyba że ma gwarantowany pełen support dla 7
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że lubisz stary dobry stuff, tylko daj mi do jasnej choroby rozgryźć blokadę BIOS Asusa, oke?
Plus: laptop z tym "produktem" jak to określasz, dostałem jako prezent.
Dziś ogólnie używam softu znanego jako "Gparted".
Doom:
Zwróć ten złom
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Grudzień 27, 2013, 18:59:44 ---Zwróć ten złom
--- Koniec cytatu ---
Wezmę to pod uwagę, ale jak już mówiłem, to prezent od rodziny :/
Pozostaje mi niestety przyzwyczaić się do niego przez 2 lata do czasu aż sam nie dorwę stosownego sprzętu.
Niestety, co do windowsów będzie już tylko gorzej, więc pozostał albo Mak bądź sprzęt z linuxem (nadal jest mało gier, a WINE nie da rady ze wszystkimi).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej