Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
azell:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 10, 2014, 11:50:57 ---Na poziomie strategicznym może i tak, BL trochę uratowalo tyłek CFC na północy, bo takie PVP Powerhouses jak Li3 i FCON nie były sobie w stanie poradzić ze Spaceship Samurai, czymś na kształt TESTu sprzed 3 lat. :D
--- Koniec cytatu ---
eeee ja czegoś nie zrozumiałem czy ty wysłałeś bl do fountain?
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 09, 2014, 19:04:25 --- Serio nie ma zadnego Polaka w c0venie na tyle wysoko, zeby chociaz ogarnial co sie dzieje na mapie zanim zacznie pisac na Centrali?
--- Koniec cytatu ---
fixed for u
CoeathalVega:
Lzy bo AoE DD Drake Falcon Tracking Titan Slowcat
Z innej beczki, rzr aeon down. Killmail w drodze..
Isengrim:
--- Cytat: azell w Stycznia 10, 2014, 16:32:38 ---
eeee ja czegoś nie zrozumiałem czy ty wysłałeś bl do fountain?
fixed for u
--- Koniec cytatu ---
Nie, wyslalem HONOR do Vale, my bad.
Niiestety od czasu jak wywalismy CONCORD DOWN nie ma w c0venie Prawdziwych, Zdrowych Polakow.
Rzr Aeon: http://i.imgur.com/25dm7HI.png
Also z nerfem Drejkow to cos Ci sie pomerdalo, to byla ukochana doktryna CFC, CCP znerfilo je wbrew placzowi Goonow a nie na jego skutek.
Koszyk:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 10, 2014, 11:00:26 ---stuff
--- Koniec cytatu ---
Dobry post. Ale... zapominasz że N3 powstało w efekcie zerwania tegoż OTEC i inwazji CFC na tribute. Nikt nie zmuszał NC. do tej wojny mogli chłopaki tkwić se w tym pączku aż do dzisiaj. Nulli nigdy nie brało udziału w pączkach. Reasumując południe zaczyna plusować kogo się da podczas gdy N3 dawno temu se to odpuściło.
Co do slowcatów i superów. Przewaga w ilości capsów i supercapsów to efekt tylko i wyłącznie zaniechań i niekompetencji leadershipu na południu. Podczas gdy iski z NA wystarczaja na SRP i programy capsowe i superowe dla całego N3 to jeszcze rok czy dwa temu wynajem podobnej ilości regionów przez samo AAA nie wystarczał na nic. SRP był żartem a o capsach mowy nawet nie było.
Soulscream:
--- Cytat: Koszyk w Stycznia 11, 2014, 00:26:40 ---Dobry post. Ale... zapominasz że N3 powstało w efekcie zerwania tegoż OTEC i inwazji CFC na tribute. Nikt nie zmuszał NC. do tej wojny mogli chłopaki tkwić se w tym pączku aż do dzisiaj. Nulli nigdy nie brało udziału w pączkach. Reasumując południe zaczyna plusować kogo się da podczas gdy N3 dawno temu se to odpuściło.
--- Koniec cytatu ---
N3 powstało by zniszczyć goonów taka jest oficjalna wersja i nie mydl oczu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej