Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (98/429) > >>

azell:
zapytam kiedy to miało miejsce bo nie wiem o czym mówisz?

ta mechanika się nie zmieniła od dłuższego czasu teraz wam to zaczęło przeszkadzać? pomijając czy sama mechanika jest sensowna czy nie bo to jest na inna dyskusje to nie uważasz że jest to zwyczajne płakanie? na zasadzie: mam 1000 bs i nie mogę ich zabić :(

Doom:
* Doom czytał topick z nudów w pracy:dla obu stron dyskusji

Naicinh:

--- Cytat: WhiteCat w Stycznia 09, 2014, 16:57:36 ---sam Vince przyznał, że...

--- Koniec cytatu ---
Wogle jakbys go znal...a zapomnialem CIA

Isengrim:

--- Cytat: azell w Stycznia 09, 2014, 17:12:20 ---po tym jak się splusowaliście z solarami a oni dostali kawałek querios to na bank się tym zadowolili i przeniesli się razem z całym stainwagon do catch żeby inwajdować provi...

--- Koniec cytatu ---

Wat? Solarzy zamieszkali w Querious tak z pol roku temu, po tym jak dzielnie zawineliscie ogon i zostawiliscie TEST na pastwe Goonow. A my ich splusowalismy jakos pod koniec pazdziernika.

Serio nie ma zadnego Polaka w N3 na tyle wysoko, zeby chociaz ogarnial co sie dzieje na mapie zanim zacznie pisac na Centrali?

azell:

--- Cytat: Isengrim w Stycznia 09, 2014, 19:04:25 ---Wat? Solarzy zamieszkali w Querious tak z pol roku temu, po tym jak dzielnie zawineliscie ogon i zostawiliscie TEST na pastwe Goonow. A my ich splusowalismy jakos pod koniec pazdziernika.

Serio nie ma zadnego Polaka w N3 na tyle wysoko, zeby chociaz ogarnial co sie dzieje na mapie zanim zacznie pisac na Centrali?

--- Koniec cytatu ---

ty potrafisz przeczytać tylko jedno zdanie albo jego część? nie umiesz zebrać cegoś w całość? solary zamieszkali w querios i po tym jak ich splusowaliście i przenieśliście staging do catch zaatakowaliśmy bo było oczywiste że nie przyszliście tam na pikinik. Kolejność tych zdarzeń jest mało istotna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej