Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
SokoleOko:
Nie zapominajmy jednak, że problem nie leży w "AFK droneboatach" (co opiera się na "auto-aggro dron" i braku reloadów), tylko w "sentry drone assist".
Naicinh:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 09, 2014, 12:47:33 ---Naicinh... jesteś shitposterem roku 2014. A mamy dopiero 9 stycznia i jeszcze konkurentów masz naprawdę na profesjonalnym poziomie.
--- Koniec cytatu ---
Sluchaj przepros Pomidora i moze cie przyjma do IDEI ;)
Mamut:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 09, 2014, 13:39:40 ---Nie zapominajmy jednak, że problem nie leży w "AFK droneboatach" (co opiera się na "auto-aggro dron" i braku reloadów), tylko w "sentry drone assist".
--- Koniec cytatu ---
Przylepiłem się do offtopa o botach :-) a co do dron - to pewnie się skonczy tak ,ze do wakacji dronki pewnie zostaną znerfione na maksa , do pvp złe bo lag asysta i w ogole , w pve pozwalają racic na zminimalizowanej ewce - a jedyne rozwiazanie które ccp akceptuje to .. nerf ? :-)
SokoleOko:
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 09, 2014, 13:40:22 ---Sluchaj przepros Pomidora i moze cie przyjma do IDEI ;)
--- Koniec cytatu ---
Pomidorowi sto ch... mu w dupę i kotwica w plecy, a ja mam gdzie latać i jestem zadowolony.
Za to Ty weź głębszy oddech i zastanów, bo gdy wypominasz rentierkę c0venowi, podczas gdy PL zaangażowany był w to od zawsze to przekraczasz granice śmieszności.
Naicinh:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 09, 2014, 13:49:13 ---Pomidorowi sto ch... mu w dupę i kotwica w plecy, a ja mam gdzie latać i jestem zadowolony.
Za to Ty weź głębszy oddech i zastanów, bo gdy wypominasz rentierkę c0venowi, podczas gdy PL zaangażowany był w to od zawsze to przekraczasz granice śmieszności.
--- Koniec cytatu ---
Po co te newrwy, jak sie dowiem kto jest CEO PL to z nim powaznie porozmawiam o tym problemie. Gdzie napisalem ze to tylko c0ven robi?? Pozatym w dupie mam boty chodzi o renterskie alajanse. Sam je nazwales AFK empires chyba. Skad sie biora te nieporozumienia?? Pozatym powiedz mi Sokole gdzie napisalem cos nieprawdziwego w tym watku, ze mnie tak brzydko nazwales?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej