Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
WhiteCat:
Gdyby drugiej stronie nie chodziło o sova i kasę to by się z nami bili pewnie długo, ale że aktualnie, po tym jak przyleciały goonowe matki, lecą orać nam rentierów to ciężko powiedzieć ile to potrwa.
azell:
z waszego punktu widzenia ta wojna jest wam tak potrzebna jak świni dzwonek. DD traci rentierów, was też może to spotkac, progresu w walkach nie widać. To raczej I wojna światowa a nie wojna błyskawiczna. Straty które ponosimy to jakiś ułamek dochodów wiec nikt się tym specjalnie nie przejmuje. Generalnie ja też jestem zachwycony że blisko i do pvp i do pve. Nie trzeba latać, jumpklonować tylko wszystko na miejscu :) takie all in one
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: azell w Stycznia 09, 2014, 00:41:26 ---Straty które ponosimy to jakiś ułamek dochodów wiec nikt się tym specjalnie nie przejmuje. Generalnie ja też jestem zachwycony że blisko i do pvp i do pve. Nie trzeba latać, jumpklonować tylko wszystko na miejscu :) takie all in one
--- Koniec cytatu ---
takie Red vs. Blue, dopoki ktos nie wrzuci capsow.
[BCPM] Moon Rabit:
--- Cytat: FITTIpalti w Stycznia 08, 2014, 09:45:32 --- PVP 0.0 alliance, corpa :P
--- Koniec cytatu ---
Co do corpa to się nie zgodzę znajdziesz pewnie jakiś :P
np. BCPM http://billionairesclub.eve-kill.net/?a=home
WhiteCat:
--- Cytat: azell w Stycznia 09, 2014, 00:41:26 ---z waszego punktu widzenia ta wojna jest wam tak potrzebna jak świni dzwonek
--- Koniec cytatu ---
Jest gdzie się postrzelać, a niektórzy pewnie nie ogarniają, że statki można kupować z własnej kieszeni i rentierzy to pewien dodatek :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej