Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
SokoleOko:
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 08, 2014, 14:24:41 ---Normalna sprawa, podobno spotykana rowniez w c0venie >:D
--- Koniec cytatu ---
Przez jeden wieczór było pro :D
Goomich:
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 08, 2014, 14:04:09 ---Jak bym chcial to bym mial...wole archona, wiadomo zwrotniejszy, taki wlasnie zwawy "szwejczerski nusz" do wszyskiego. Super statek, naciskam tylko DC2 wywalam drony+asign i powwwahhhh! Seriale sobie pobadam, no i na kieszen takiego jak ja pilota co nie ma dostepu do anomalek jak ty :P
--- Koniec cytatu ---
Żeby oglądać seriale, nie trzeba płacić CCP...
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Stycznia 08, 2014, 14:34:54 ---Żeby oglądać seriale, nie trzeba płacić CCP...
--- Koniec cytatu ---
Skoro zrobili integrację z Twitch, to następnym krokiem byłaby integracja z jakimś serwisem typu Netflix. Na przykład, płacisz ekstra PLEX-a miesięcznie i możesz ingame oglądać serial kiedy Twój AFK Sentry Dominix rozpieprza raty na anomalkach, albo kiedy Twój AFK Sentry Archon wygrywa sova dla Twojego overlorda.
To już któryś z rzędu mój taki "fabulous" pomysł w dniu dzisiejszym... zaczynam się sam siebie bać :D
Isengrim:
--- Cytat: Centurion w Stycznia 08, 2014, 14:16:49 ---Dajcie linki i opowiedzcie co i jak 8)
--- Koniec cytatu ---
A nie, moja pomyłka - superów faktycznie były 4, piąty loss to Archon. :)
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=21291929
Kadeshi się rozochocili sukcesami w Feythabolis, wskoczyli zaorać jakiegoś POSa Darknessów i przy okazji ubić repujące go Chimery, Archon postawił cyno, wskoczyła flota superów BL i Solar Fleet, po zabawie.
Naicinh:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 08, 2014, 15:05:10 ---Skoro zrobili integrację z Twitch, to następnym krokiem byłaby integracja z jakimś serwisem typu Netflix. Na przykład, płacisz ekstra PLEX-a miesięcznie i możesz ingame oglądać serial kiedy Twój AFK Sentry Dominix rozpieprza raty na anomalkach, albo kiedy Twój AFK Sentry Archon wygrywa sova dla Twojego overlorda.
To już któryś z rzędu mój taki "fabulous" pomysł w dniu dzisiejszym... zaczynam się sam siebie bać :D
--- Koniec cytatu ---
Wrzucamy shipy do systemu, serwer mieli nasza ilosc szeeepow i SPki i kb ratio ofc. Robi z tego plynniutki "trailer dominion". Wszystko trwa 45minut, pijemy piwko, km'y same splywaja na KB
:Eve 2020:
Edyt: Kadeshi to tez oficjalnie N3?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej