Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Naicinh:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 08, 2014, 10:26:13 ---Aeona trzeba najpierw mieć. >:D
--- Koniec cytatu ---
Jak bym chcial to bym mial...wole archona, wiadomo zwrotniejszy, taki wlasnie zwawy "szwejczerski nusz" do wszyskiego. Super statek, naciskam tylko DC2 wywalam drony+asign i powwwahhhh! Seriale sobie pobadam, no i na kieszen takiego jak ja pilota co nie ma dostepu do anomalek jak ty :P
Isengrim:
--- Cytat: WhiteCat w Stycznia 08, 2014, 13:52:52 ---Cat resubował konto.
Parę godzin później spadają 4supery n3.
Przypadek?
--- Koniec cytatu ---
5 superow, chociaz ten z rigami t1 to taki nie do konca super byl.
Isengrim:
--- Cytat: azell w Stycznia 08, 2014, 12:20:04 ---widzisz ja też byłem świadkiem jak manny prawie rozwalił carriera. Koleś był afk trzymał sub cap flotę na gridzie gdzie wszystkie capsy juz wyskoczyły. wypuścił na niego bombery. Koleś się obudził nastrukturze i wyskoczył.
Nie wiem czym były spowodowane te kille ale jeeli znowu jakiś afker to popieram w całości
--- Koniec cytatu ---
Ten z NCdot dostal czape za pyskowanie FC. You don't talk back to Pandemic Legion.
Centurion:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 08, 2014, 14:14:22 ---5 superow, chociaz ten z rigami t1 to taki nie do konca super byl.
--- Koniec cytatu ---
Dajcie linki i opowiedzcie co i jak 8)
Naicinh:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 08, 2014, 14:15:48 ---Ten z NCdot dostal czape za pyskowanie FC. You don't talk back to Pandemic Legion.
--- Koniec cytatu ---
Normalna sprawa, podobno spotykana rowniez w c0venie >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej