Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Koszyk w Stycznia 07, 2014, 21:54:41 ---Aha...no pewnie...
--- Koniec cytatu ---
Czyli rozumiem, ze uwazasz, ze klamie. Logi z korpowego PBN znalazl Anthar na pastebinie, szukajac po slowach kluczach, osoby ktore maja dostep do forum CIA moga to potwierdzic (ale ty i tak nie uwierzysz). C0ven nie szpieguje zadnych polskich korpow, takie mamy zasady. Nie wrzucamy szpiegow rodakom, nie aplikujemy po polsku, nie udajemy kumpli zeby wyciagnac jakies informacje. Nie bede tluamczyl czemu, bo i tak pewnie nie zrozumiesz/nie uwierzysz.
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 07, 2014, 22:41:56 ---Nic nie ubarwiam, ale masz racje c0ven to ally nie dla mnie, najgorszy w jakim bylem pod wzgledem pvp grupowego (zbieranie sie i shipy glownie) a ze reszta mnie w eve nie interesuje to nie poradzisz ;)
--- Koniec cytatu ---
C0ven zbiera sie za wolno, napewno wolniej niz Cartel i PL, tutaj kazdy oczywiscie przyzna ci racje. Natomiast kazdy normalny, dojrzaly czlowiek jak mu sie cos nie podoba to stara sie to zmienic na lepsze, mi tez sie wiele rzeczy nie podoba w c0venie ale to nie znaczy ze rzuce wszystko w piz... uciekne do Curse i bede plakal na forach. A reszte sobie wyssales z palca, zeby dorobic ideologie do tej szczeniackiej decyzji, ktora skonczyla sie waszym disbandem.
FITTIpalti:
Problem w tym że tam wiele nie da się zmienić albo ludzie nie chcą zmieniać. Jeśli chcesz ratować alliance pompując go ludźmi z UA (wszystkimi ludźmi nie tylko krwiożerczymi bydlakami) alliance będzie wyglądał jak pospolite ruszenie czy jacyś Kosynierzy.
Nacich jest fajnym celem na flotach :) jak jest primary daje się słyszeć ogólne poruszenie ale w gruncie rzeczy ma racje po rozpadzie Cartelu nie ma dobrego polskojęzycznego PVP 0.0 alliance, corpa :P
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/Kosynierzy_1920.JPG
Naicinh:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 08, 2014, 09:27:39 ---C0ven zbiera sie za wolno, napewno wolniej niz Cartel i PL, tutaj kazdy oczywiscie przyzna ci racje. Natomiast kazdy normalny, dojrzaly czlowiek jak mu sie cos nie podoba to stara sie to zmienic na lepsze, mi tez sie wiele rzeczy nie podoba w c0venie ale to nie znaczy ze rzuce wszystko w piz... uciekne do Curse i bede plakal na forach. A reszte sobie wyssales z palca, zeby dorobic ideologie do tej szczeniackiej decyzji, ktora skonczyla sie waszym disbandem.
--- Koniec cytatu ---
U was zmieniac to jak w polskim sejmie, pamietaj ze ja nigdy nie bylem "w c0venie", mialem tylko dostep do chatu alajansowego, flot i forum. Jak poszedlem do PBN to od razu byl to dla mnie poczatek Cartelu bo nie ukrywam ze tam mi bardzo odpowiadalo. Nic nie wyssalem z palca, sa to moje opinie, w moich oczach tak to wszystko wygladalo jak pisze. Dajmy juz spokoj Mikkerowi niech w pokoju psa wyprowadza we Szczecinku nad jeziorem.
SokoleOko:
--- Cytat: FITTI ---Jestem z BUFU chuj wie czemu tego nie widać
--- Koniec cytatu ---
Z górne menu -> profil -> Temars API.
Zapisz sobie wpisane API (skopiuj do notatnika), skasuj to API z centrali, wpisz ponownie, wybierz z listy maina, potwierdź. O ile oczywiście jest to API konta, na którym masz maina.
Dokładnie to samo trzeba zrobić za każdym razem, kiedy zmienia się korpa lub nasz korp zmienia alians. Niestety, nic tu się automatycznie nie ściąga. Ta wtyczka do API ściągane dane tylko raz.
Isengrim:
--- Cytat: Theronth w Stycznia 08, 2014, 01:50:08 ---Zmień avatar na Aeona, Archon zebrał już swoje łzawe żniwo.
--- Koniec cytatu ---
Aeona trzeba najpierw mieć. >:D
--- Cytuj --- tak btw ja nie jestem niczyim sojusznikiem w tym temacie
--- Koniec cytatu ---
Ja bym na Twoim miejscu azell uważał, u Was za okazywanie braku szacunku dla Szanownych Przewodników Koalicji można dostać komisarza
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20997696
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=21276243
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej