Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Zygi O.:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 07, 2014, 16:50:03 ---No z Twojego punktu widzenia c0ven sie skonczyl jak PBn z niego wyszedl, wiec o czym my w ogole rozmawiamy...Z Ruskimi latamy od zawsze, a co niby mamy sami latac na blobwars i zmienic oblicze wojny 50osobowa flota? ;D5% partycypacji we flotach to dobry wynik, mocna srednia jak na nullsekowy, nie-piracki alians. Mamy tez starego PBNowego CEO, PBN to kawal historii c0venu jakby nie bylo. Zalozyc nowy TS to nie jest jakies szczegolne wyzwanie, ale ten jest nam udostepniany od lat przez ex-PBNowca, i z tego co wiem nie ma potrzeby go zmieniac. Rozumiem, ze jest to dla ciebie dowod na upadek c0venu ^^ostatnio jak sprawdzalem, to mielismy c0vboja, czyli autorski soft tylko na nasz uzytek. Inna sprawa, ze niewiele osob odczuwalo potrzebe, zeby z niego korzystac.mamy zajebiste flotki :)a wlasnie, ze ty! i w dodatku masz krzywe nogi. O to "chujowe miejsce" walczymy z roznymi najezdzcami od lat, rozumiem, ze atakowali nas dla rozrywki.Naprawde tak to sobie wyobrazasz? Zreszta o jaka niby kase, przeciez mieszkamy w chujowym miejscu, wiec skad niby mielibysmy ja brac 8)Rozwijamy sie caly czas.Robi dokladnie to, co powinien, czyli trzyma to wszystko w kupie. Rozumiem, ze powinien wysylac tez comiesieczny raport ze swojej dzialalnosci do Ciebie ;DC0ven nadal istnieje i dobrze sobie radzi, ma tez dobra renome ("small but brave") wsrod zagranicznych obserwatorow. Rozumiem, ze Cie to boli, wiec pogadajmy lepiej o tym, jakie floty wystawia PBN :D
--- Koniec cytatu ---
Cat zniszczyłeś go:D pięknie
Ale on i tak tego nie zrozumie;)
Naicinh jak to napisał jeden z Twoich sojuszników w tym temacie: "Na twoim miejscu nie traciłbym dobrej okazji do milczenia" bo pogrążasz się.
azell:
panie
prawa autorskie więc poproszę o wypłatę w iskach :)
tak btw ja nie jestem niczyim sojusznikiem w tym temacie
tomassz:
Niektórzy lubią się pogrążyć bardziej, chociaż już nie bardzo się da, za to jest z czego sie pośmiać.
mkx:
--- Cytat: azell w Stycznia 07, 2014, 17:30:25 ---panie
prawa autorskie więc poproszę o wypłatę w iskach :)
tak btw ja nie jestem niczyim sojusznikiem w tym temacie
--- Koniec cytatu ---
wątpię że ktoś by chciał cie mieć za sojusznika ;D no ale możesz mieć to poczucie niepewności i nadzieję , a nóż widelec .. ;p
Naicinh:
--- Cytat: LordSzagi w Stycznia 07, 2014, 17:18:43 ---Cat zniszczyłeś go:D pięknie
Ale on i tak tego nie zrozumie;)
Naicinh jak to napisał jeden z Twoich sojuszników w tym temacie: "Na twoim miejscu nie traciłbym dobrej okazji do milczenia" bo pogrążasz się.
--- Koniec cytatu ---
Wow ale mnie zniszczyl o kurde ;D
Wszytko co tam napisalem jest oczywiscie moja prywatna opinia. Do poszczegolnych ludzi w c0venie nic osobiscie nie mam. Wierze ze ludziom co dalej tam sa sie podoba i jest git. Nie napisalem natomiast nic nieprawdziwego. Takie sa realia, jednym sie podoba innym nie. IDEA zawsze byla dobrym aktywnym corpem a teraz doszly ex-bufu i pbn. Problemem w c0venie NIGDY nie byla IDEA imo. 'Keep on flaming' bo w grze juz nie ma zadnych emocji :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej