Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Alice9:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 07, 2014, 14:47:30 ---Wymien jakies, a ja ci wymienie dramy z ich udzialem. To kwestia skali, male efemeryczne aliansiki maja swoich malych haterow i swoje male prywatne piekielka. C0ven sie najbardziej rzuca w oczy, jest najstarszym i najwiekszym polskim aliansem, i dla takich osob jak Ty ktore sobie lubia bezinteresowanie porzucac gownem jest to duza i wygodna tarcza. Tylko tyle, i az tyle.
--- Koniec cytatu ---
ja w ciebie nie rzucam, napisałem tylko co wszyscy myślą, ty zato starasz się mnie obrzucić.
dlamnie eot, nie mam zamiaru zagłębiać się w ten syf :-) - miłego dnia.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Alice9 w Stycznia 07, 2014, 14:50:43 ---napisałem tylko co wszyscy myślą
--- Koniec cytatu ---
hahahaha :)
Naicinh:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 07, 2014, 12:45:22 ---miau...miaaaaaauuuu
--- Koniec cytatu ---
Mnie to sie wydaje ze wam sie wcale nie udalo, jakie sukcesy, niby o co ludzie sa zawistni? Teraz macie wojne wiec latacie przyklejeni do ruskiego i goonsowego cyca, dzieje sie i jest cool. Sam wiesz jak jest jak nie macie flot do dolaczenia. Okolo 50 aktywnych osob na 1000 charow, poza takimi spedami jak teraz aktywnych jest pewnie z 30 aktywnych. Reszta klepie anomki, boci i ssie moony. Macie stary PBNowy TS, nie macie Jabbera, nie macie fajnych flotek, mieszkacie w chu... miejscu, zrecie sie miedzy soba nonstop o kase, zero jakiegokolwiek rozwoju, wasz Ceo jedyne co robi to pisze lamerskie podsumowanie kazdego miesiaca (mimo ze kazdy jest tak samo nudny + tabelki ;D). PO wojnie znowu bedziecie czekac az sie ruszy do "po wakacjach" i do "po swietach". Ale mnie zawisc naszla teraz na te wasze sukcesy ;D
Yogos:
Skrót ostatnich 3 stron:
c0ven jest paskudny a ludzie się w nim męczą od ponad 6 lat za kare ! >:D
Soulscream:
Cześć Yogos :-). Co tam stary byku :) ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej