Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (59/429) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Naicinh w Stycznia 06, 2014, 18:46:49 ---A ile dobrej dramy u nich na forum o tym bylo, tak mnie boli ze nie skopiowalem ze hej :'(

--- Koniec cytatu ---
???

--- Cytat: killer290 w Stycznia 06, 2014, 18:37:40 ---Ty tam cat nie piernicz tylko posy pilnuj  bo za 24  bil    kupione  paragon soul czeba odrobić      no bo nie pisz  za odzyskane chyba  bo śmiech na sli

--- Koniec cytatu ---
ale...

Nie wiem, chyba pozno jest bo nie ogarniam o czym wy piszecie chlopaki, moze jakos jasniej

[G T S]-domin1:
No najlepiej udać głupiego  chociaż ty udawać nie musisz

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: killer290 w Stycznia 06, 2014, 19:26:37 ---No najlepiej udać głupiego  chociaż ty udawać nie musisz

--- Koniec cytatu ---
Opowiedz lepiej o tej kampanii przeciw Esoterii, ktora zorganizowales z Pandemic Legion i Shadoo, o tej ktora pyszniles sie na lokalu w t-8, Piotrek  8)

Nie wiem czemu kazdy temat o c0venie, w ktorym haterzy staraja sie wylewac pomyje konczy sie tym, ze dostarczaja mi darmowej beki... Nie wiem, czemu, ale podoba mi sie to

[G T S]-domin1:
1 sprawa piotrek1982  to nie ja   a z BZ  to wy spierniczlisici a my czekalismy na  zadokowqanie w stacji  i nie placz wiecej nobku  covenovy  bo jak coven lali to płakaliście   a ps to  podboju esteri to cos sie pojebalo mojemu ceo 

WhiteCat:
Ciągle pamiętam te szumne hasła "Szukamy prawdziwych polaków do zasiedlenia Esoterii po C0venie" czy jakoś tak.
A tu psikus, papa Pandemic nie dał stacji w BZ- :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej