Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (51/429) > >>

CoeathalVega:

--- Cytat: Soulscream w Stycznia 05, 2014, 04:09:53 ---Jebnij się w głowę o mur czy coś :).

--- Koniec cytatu ---

:polska spolecznosc eve:

Isengrim:

--- Cytat: CoeathalVega w Stycznia 05, 2014, 13:13:05 ---:polska spolecznosc eve:

--- Koniec cytatu ---

A to zagraniczna jest jakas inna?

LMAO, Pathetic Legion nigger faggot, I hope you all fucking die.

Czy jakos tak. :P

mkx:

--- Cytat: Naicinh w Stycznia 05, 2014, 02:08:52 ---Jest tak tylko kiedy was jest 2:1+. Jak mozna byc tak zaklamanym zwlaszcza bedac w c0venie ktory doswiadczyl tego nie tak dawno vs Init i TEST. PL wystawia floty 50-70 subcapsow i zawsze leci do was. Dzis polecialem we flocie 46 osob i kontra bylo 150 dominixow i 100 tackla. O co ci chodzi czlowieku??

--- Koniec cytatu ---

z tym ze jak rok temu  w t8 teści przylatywali 500-600 osób to my wystawialiśmy to 200 z ruskimi i też była bitka 3:1 ale dla wroga

fakt taki że pewno jakbyśmy mieli możliwość wystawienia tyle capitali to tak byśmy czynili, co nie zmienia faktu że w chwili obecnej tak wygląda taktyka pl/nc na trudne walki wrzucić to i po walce.. i tego nie ma co tuszować ani upiększać bo was więcej ...

napisałęm że ruski fc fajnie to skomentował nie skrytykował ..
nie musisz atakować że was mniej i temu są te capsy, taka wasza taktyka i pewno niebawem u rus block taka też będzie bo każdy chce wygrywać...   a że na dziś dzień drop tych archonów powoduje 1 masakryczne tdi  2 koniec walki 3 psuje zabawę i jaka kolwiek ochotę bitek to już inna bajka

Naicinh:

--- Cytat: CoeathalVega w Stycznia 05, 2014, 13:13:05 ---:polska spolecznosc eve:

--- Koniec cytatu ---
Czlowiek z goonswarmu wyjdzie, ale goonswarm z czlowieka nigdy...

azell:

--- Cytat: mkx w Stycznia 05, 2014, 13:53:53 ---z tym ze jak rok temu  w t8 teści przylatywali 500-600 osób to my wystawialiśmy to 200 z ruskimi i też była bitka 3:1 ale dla wroga

fakt taki że pewno jakbyśmy mieli możliwość wystawienia tyle capitali to tak byśmy czynili, co nie zmienia faktu że w chwili obecnej tak wygląda taktyka pl/nc na trudne walki wrzucić to i po walce.. i tego nie ma co tuszować ani upiększać bo was więcej ...

napisałęm że ruski fc fajnie to skomentował nie skrytykował ..
nie musisz atakować że was mniej i temu są te capsy, taka wasza taktyka i pewno niebawem u rus block taka też będzie bo każdy chce wygrywać...   a że na dziś dzień drop tych archonów powoduje 1 masakryczne tdi  2 koniec walki 3 psuje zabawę i jaka kolwiek ochotę bitek to już inna bajka

--- Koniec cytatu ---

postaraj się to napisać w zrozumiałym języku a nie po klingońsku

tak czytam te napinki i śmiech mnie pusty ogarnia. Panowie z c0venu: wraz z sojusznikami ze stain, AAA, Solarami i później CFC wyruszyliście na wojnę z N3 później dołączyło PL. Ta wiekopomna chwila miała miejsce jakieś 3 miesiące temu. Chciałbym usłyszeć o spektakularnych sukcesach jakie w tym czasie odnieśliście. Poza zajęciem AF0 podaczas incursii (niestety w n3 nie ma tylu zapaleńców żeby bomberami grindować struktury) i 5 systemami w tenerifis i omist nie zrobiliście nic. W tym czasie Darkness straciło 11 systemów w feythabolis w tym 1 stacje, AAA 4 systemy jeden ze stacją. BL poszedł walczyć na północ, goonsy biegają po całym universum i łatają dziury swoich milordowych sojuszników.
To jest z naszej strony wojna obronna my mamy nie tracić, to wasza koalicja powinna atakować a nie cieszyć się że nie stracili staging systemu??!!

Odnośnie blobowania capitalami. W jakiś sposób musimy zrównoważyć przewagę w ilości pilotów po waszej stronie. F4r było nie do ugryzienia. Chimery pewnie na triargu przy cyno jamerze więc nie było szans tego otworzyć a wlatywanie subcapami na przygotowany do obrony system było by samobójstwem. Jeżeli wy wystawiacie floty ponad 1k ludzi i jeszcze śmiecie mówić że to 350 capitali robi tidi to ja na prawdę nie mam pytań.

Ja nie mam nic do c0venu jako do sojuszu. Powiem że jestem zaskoczony ilością pilotów biorących udział w tych walkach (na plus) ale na boga nie bawcie się w mitaniego i darujcie sobie te teksty rodem z podręcznika spin doktora.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej