Eve Online > NoobGarten

Skróty

<< < (14/17) > >>

CIVMAN:
Wydaje mi sie ze już poprawiłem

GlassCutter:
Tak na szybko to zacząłbym od hull upgrades na 4, weapon upgrades na 4, a potem  co ważniejsze skille z electronic systems i engineering.

Isengrim:
Tak jak Glass pisze. A w ogole w pierwszej kolejnosci to zainwestuj jeszcze troche w cybernetics i wsadz sobie w glowe implanty co najmniej +3. Tylko nie lataj z tym do low ani null dopoki nie ogarniesz np. ze podem sie ucieka jak sie straci statek.

Nie skilluj na razie weaponow na 5, to Ci sie przyda jak zaczniesz robic specjalizacje, na razie duzo wazniejsze sa tzw. support skille, takze z Gunnery i Missle Launchers jak chcesz lepiej strzelac.

[VIDE] Herezja:
Przydałoby się abyś określił w jaki typ uzbrojenia na początek chcesz iść. Czy w missle czy w działa?

ps. Zakładam, że pewnie pójdziesz w missle na początek jako caldari?

CIVMAN:
Ogólnie zacząłem gre jako Gallente - podobał mi się opis :) Ja wiecie jestem taki pro demokratyczny i wogólne dobra dusza ze mnie.

Ale po dwóch dniach i rozmowach z kilkoma graczami postanowiłem iść w statki Caldari jako, ze jestem entuzjastą rakiet a nie broni laserowych lub kinetycznych. Co więcej pomyślałem - (dzisiaj wiem, ze raczej błednie w stosunku do specyfiki gry) sobie iż na poczatek dobrze sie odróżnić od 90%osób w moim otoczeniu (czyli innych graczy Gallente) co pozwoli mi zaskakiwać ich w dualach i pierwszych walkach pvp.

Tak więc ogólnie rakiety i statki Caldari - prócz imperiali, które bedą Gallente.

A jaka droga kariery?? Hm  no jeszcze nie wiem (mimo iz gram już 21 dni - ale umówmy sie to bardziej 1H grania dziennie niż 2-3) myslę o handlu (średnio mi wychodzi) albo milicja (robie również misje). Ale jak wspomniałem wcześniej trudno mi bedzie dołączyć do UA na szkolenie jako, iż gram niewiele i nie w tych godzinach kiedy są szkolenia.

P.S. Isengrim to jak będę w grze to chętnie się uśmiechne.

A z implantami to jakie najlepiej? znaczy się cena w stosunku do wydajności?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej