Eve Online > Wsparcie techniczne

Zastanawiam się nad wymianą GPU

<< < (4/9) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Mona X w Listopad 03, 2013, 20:55:04 ---Te 330, z TAXem?

--- Koniec cytatu ---

Kwota z tego rankingu wklejonego przez Rooka. Pewnie realnie trochę więcej, nadal jednak nie ma powodu, że Amerykanie płacili za coś mniej niż my.

ManganMan:

--- Cytat: Herezja w Listopad 04, 2013, 04:53:35 ---Zgudi zwróć uwagę proszę, że propozycja jaką dałem była zaadresowana do Mangana. W Jego przypadku przejście z GF 220 na Radka 7770 raczej już będzie odczuwalna.

--- Koniec cytatu ---
No właśnie sprawdziłem na surowo jak to wygląda.

--- Kod: --- PassMark - G3D Mark score:
GF 220 (jaki mam obecnie): 360 pkt
Radek HD 7770 jaki Herezja (i ostatnio mój sąsiad proponują): 2,158 pkt
--- Koniec kodu ---
Różnica jak dla mnie jest wręcz kolosalna.

Teraz pytanie co do mitu: płyta główna i grafika (przynajmniej) od jednego producenta. Prawda czy mit? (Bo tak naprawdę rozważam rozwiązania zarówno Club3D i MSI) :P

FITTIpalti:
Czasy się zmieniły zmieniły się i standardy, w tej chwili nie trzeba kupować wszystkiego od jednego producenta ale...
Ale mam w tej chwili większość podzespołów od Asusa i zarządza tym taki soft od oszczędzania energii i podkręcania, fajna sprawa.

Soulscream:

--- Cytat: ManganMan w Listopad 04, 2013, 13:01:47 ---No właśnie sprawdziłem na surowo jak to wygląda.

--- Kod: --- PassMark - G3D Mark score:
GF 220 (jaki mam obecnie): 360 pkt
Radek HD 7770 jaki Herezja (i ostatnio mój sąsiad proponują): 2,158 pkt
--- Koniec kodu ---
Różnica jak dla mnie jest wręcz kolosalna.

Teraz pytanie co do mitu: płyta główna i grafika (przynajmniej) od jednego producenta. Prawda czy mit? (Bo tak naprawdę rozważam rozwiązania zarówno Club3D i MSI) :P

--- Koniec cytatu ---

Nie brać MSI. Na papierze wyglądają świetnie, ale reklamacji mają w cholerę :). Walczyłem z ich serwisem 6 miechów.

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Listopad 04, 2013, 14:38:51 ---Nie brać MSI. Na papierze wyglądają świetnie, ale reklamacji mają w cholerę :). Walczyłem z ich serwisem 6 miechów.

--- Koniec cytatu ---
o_O? Pierwsze słyszę, jakiś artykuł może? :P

Msi zwykle za tę samą cenę daje wiecej na płycie niż wszyscy inni. Ja mam gygabyte i nigdy innych nie brałem. Co prawda płyty gigabyte są droższe od msi o ok. 100zł za to samo, ale sie nic nie popsuło nigdy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej