Eve Online > NoobGarten
Rifter - Czyli czas postrzelać w Raty :D
Dux:
--- Cytat: Proxima w Października 04, 2013, 13:36:25 ---A co do książeczki, to pokusiłam się. W Rens kosztowała 4oo% więcej.... :(
--- Koniec cytatu ---
W hubach handlowych knigi sprzedają gracze. Wiec należy zakładać, że chcą je sprzedać drożej niż kupili. Skile lepiej kupować u npców. Szukaj raczej stacji gdzie książki sa w większych liczbach i często z powtarzającymi się lub prawie powtarzającymi się cyframi wskazującymi ich ilość wystawioną do sprzedaży (np. 555 czy 553). A jeszcze lepiej jak sobie ustawisz market sortując asortyment po cenie. Lecisz do najtańszego najbliższego miejsca, nie w low ;)
BTW. Najbliższa stacja od Rens, gdzie npce wystawiają skillbooki jest w Illinfrik (stacja Pator Tech School), 3 jumpy.
Proxima Alland:
Dzięki, tak będę robiła :D
@MonaX,
Może jakieś wskazówki jak mam to robić? Cokolwiek.
Może jakiś ciekawy fit PVP się znajdzie dla Slashera?
Jak to robić? Chwileczkę trwało, zanim rozsypałam się w proch.
Mam trasę. Jak mam lecieć? Warpować na autopilocie? (Wyskakuję daleko od SG ale wszystko trwa wolniej). Bez Autopilota wpadam praktycznie na gostka.
Po wyskoczeniu z Warp, przed gate'em. Widzę pomarańczowego pirata. Co wtedy? Mam go namierzyć? Zacząć orbitować?
Okazuje się, że nie mogę się ruszyć. Zaczynam ostrzał i próbuję się wyrwać? Włączam te wszystkie cuda, polepszające obronę? Energia spada. Osłony raczej już nie mam.
Powiedzmy że się uwalniam. Orbitować? Uciekać i w trakcie się naprawić?
A może po prostu, po wyskoczeniu namierzyć gościa, włączyć obstrzał, olać wszystko i tylko pilnować systemów obronnych nie ruszając się z miejsca?
Jakie są zaawansowane opcje poruszania się w trakcie walki? Co to daje? Wysoka prędkość, jakie ma zastosowanie już w trakcie wymiany ognia?
Ogólnie jak walczyć, gdy całe moje "życie" trwa 8 sekund?
Help!
A może jest jakiś poradnik? Może da się gdzieś zobaczyć, jak to się robi krok po kroku?
Bamsey Amraa:
Bez urazy ale gdzies na samym poczatku Twojej przygody tutaj doradzono Ci pojscie do Unseen Academy lecz odrzucilas ten pomysl czego skutkiem sa coraz czestsze watki o tym co i jak oraz z czym sie je. Sadze ze gdybys nie byla dziewczyna niektorzy tutaj juz dawno wyslali by Cie na drzewo tekstem typu "a nie mowilem" :)
Czuje ze taki sposob odkrywania gry daje ci radosc odkrywania nieznanego ladu i integracji ze spolecznoscia graczy tutaj ale serio pomysl czy jednak ta akademia to taki bardzo zly pomysl ;))
MGGG:
--- Cytat: Proxima w Października 04, 2013, 15:14:03 ---Help!
A może jest jakiś poradnik? Może da się gdzieś zobaczyć, jak to się robi krok po kroku?
--- Koniec cytatu ---
To jak z jazdą na łyżwach. Będziesz jeździć jak zaczniesz jeździć. I nawet najlepszy poradnik nie uratuje Cię przed siniakami na tyłku.
---> Akademia Milicyjna (nauczą zabijać)
---> Unseen Academy (nauczą przeżyć).
Theronth:
--- Cytat: MGGG w Października 04, 2013, 15:58:20 ------> Akademia Milicyjna (nauczą zabijać)
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej