Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z aktualizacją
Gaunt:
jak musicie na gwałt odpalić eve a launcher nie odpowiada to odpalajcie bez launcherowo z folderu bin
GlassCutter:
--- Cytat: Gaunt w Wrzesień 12, 2013, 09:38:49 ---jak musicie na gwałt odpalić eve a launcher nie odpowiada to odpalajcie bez launcherowo z folderu bin
--- Koniec cytatu ---
CCP tym razem było sprytniejsze i z tym sobie też poradziło :P wywalili mi instalke nawet odpalając ją z bina :)
ManganMan:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 12, 2013, 09:49:03 ---CCP tym razem było sprytniejsze i z tym sobie też poradziło :P wywalili mi instalke nawet odpalając ją z bina :)
--- Koniec cytatu ---
:(
Xeovar:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 12, 2013, 09:49:03 ---CCP tym razem było sprytniejsze i z tym sobie też poradziło :P wywalili mi instalke nawet odpalając ją z bina :)
--- Koniec cytatu ---
Ta miałem to samo. Straciłem liste kont w launcherze a i tak musiał poczekać aż patchowanie zacznie normalnie działać...
ManganMan:
--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 13, 2013, 10:15:21 ---Ta miałem to samo. Straciłem liste kont w launcherze a i tak musiał poczekać aż patchowanie zacznie normalnie działać...
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak... To po kiego jest launcher w głównym katalogu jak exek z bina wrzuca na ekran to samo (mogliby lauchera wkodować w exeka do końca)???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej