Eve Online > NoobGarten
LP Concordu
SokoleOko:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpnia 19, 2013, 13:02:18 ---Sądząc po typach missili tu opisanych (bloodclaw, sabretooth, etc...) ta baza jest, mówiąc delikatnie nieaktualna.
--- Koniec cytatu ---
Zawartość LP shopów raczej się nie zmieniała. Tu masz "general idea", chcesz wiedzieć więcej - zadokuj na stacji danego korpa i wciśnij guzik.
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpnia 19, 2013, 13:02:18 ---Jak można wziąć misję od Serpentisów? Trzeba sobie najpierw do nich jakoś standing wyrobić (jak?) czy można tak out-of-the-box polecieć do ich stacji (rozumiem, że to jakiś null-npc) i zagadać do agenta? Bo jak można to od razu robię alta >:D
--- Koniec cytatu ---
Na dotlanie masz spis agentów z lokalizacjami. Misje dla Serpentisów, Guristas, Angeli, Sanshy i Bloodsów (plus parę innych małych frakcji) są dostępne na identycznych zasadach jak te dla Amarr czy Gallente. Różnicą jest lokalizacja agentów - często w NPC 0.0. Za tą lokalizację dostajesz 2x więcej LP niż w hisecu.
Natomiast robienie misji w NPC 0.0 to generalnie wyższa szkoła jazdy (wrogi local, kampy, combat probe'y) i z góry mówię Ci, że jesteś na to za krótki :)
GlassCutter:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpnia 19, 2013, 13:02:18 ---Sądząc po typach missili tu opisanych (bloodclaw, sabretooth, etc...) ta baza jest, mówiąc delikatnie nieaktualna.
--- Koniec cytatu ---
Pomijając kwestie nazewnictwa, przedmioty i ich koszt się zgadza więc nie widzę problemu.
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpnia 19, 2013, 13:02:18 ---Nadal można tam kupić pirackie shipy? Jak można wziąć misję od Serpentisów? Trzeba sobie najpierw do nich jakoś standing wyrobić (jak?) czy można tak out-of-the-box polecieć do ich stacji (rozumiem, że to jakiś null-npc) i zagadać do agenta? Bo jak można to od razu robię alta >:D
--- Koniec cytatu ---
Normalnie, tak jak w przypadku każdej innej frakcji. Agentów serpentisów też mam Ci pokazać jak poszukać? :P
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 19, 2013, 13:25:35 ---z góry mówię Ci, że jesteś na to za krótki :)
--- Koniec cytatu ---
Kestrelem na T1 ficie nie da rady? (pytam o wykonanie misji lvl1, nie o przeżycie do dotarcia na misję)
--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 19, 2013, 13:27:54 ---Agentów serpentisów też mam Ci pokazać jak poszukać?
--- Koniec cytatu ---
Nie pytam jak znaleźć agentów tylko czy można do nich polecieć ot tak po prostu i poprosić o misję (na co już też mi odpowiedziałeś, dzięki :) )
GlassCutter:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpnia 19, 2013, 13:29:32 ---Kestrelem na T1 ficie nie da rady?
--- Koniec cytatu ---
Myślę że nawet gdybyś wziął merlina to mogłoby nie styknąć.
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 19, 2013, 13:31:27 ---Myślę że nawet gdybyś wziął merlina to mogłoby nie styknąć.
--- Koniec cytatu ---
Czyli trudność takich misji dramatycznie różni się od trudności misji tego samego lvl od "normalnych" korporacji? Bo lvl1 spokojnie można było robić frytą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej