Eve Online > Dyskusje ogólne

O lataniu solo - jak, za co, kiedy i gdzie (było: Odp: Nasze Filmy z EvE Online)

<< < (19/31) > >>

MGGG:
Nikt mu nie będzie zaglądał do głowy przed bitką. Każdy przyjmuje najgorsze, szczególnie jak widzie booster ciągnięty za sobą i kolesia z "pro" sojuszu.
Strone temu o e-warze nic nie było. Było o "blobowaniu fretkami mojego biednego małego hawka i o braku honorowego solo z fregatmia, które spotykałem".

Rash'kan:
Mógłbyś napisać jakiś poradnik co trzeba robić w milicji, żeby nie zakładano najgorszego i nie zblobowano 10:1?

Rozumiem, trzeba zacząć od tego, żeby nie leciał booster/scout, następnym krokiem będzie odpowiedni ally, tylko jaki to odpowiedni?
Poza tym, jakim shipem trzeba lecieć, żeby wiedzieć, czy może mieć crystale czy już nie? Oprócz tego, że z aktywnym shieldem ofc.

Ja bym chciał wiedzieć, dlaczego jedni maja to solo pvp w takim razie, a inni nie, bo jakaś pokrętna ta logika :P

sneer:
w zeszłym roku po krótkiej nieaktywności przejsciowo znalazłem sie poza outbrejkiem w curse ... korp się przeprowadzil a ja miałem mnóstwo złomu
poprosiłem o 2 tygodnie przed dołaczeniem na "przepalenie" gratów jakie miałem w d87
ticker Brutor tribe naprawde robił różnice  :P
miałem wtedy więcej bitek , ludzie chetniej strzelali , polowali na mnie etc :)

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Lipca 09, 2013, 12:00:08 ---szczególnie jak widzie booster ciągnięty za sobą i kolesia z "pro" sojuszu.

--- Koniec cytatu ---

Ustalmy coś - VoC jest pro aliansem. Kropka. Żadne cudzysłowy.

--- Cytat: MGGG w Lipca 09, 2013, 12:00:08 ---
Strone temu o e-warze nic nie było. Było o "blobowaniu fretkami mojego biednego małego hawka i o braku honorowego solo z fregatmia, które spotykałem".

--- Koniec cytatu ---

Oraz o trzech maulusach z z dampami na logofftrapie.

Dux:

--- Cytat: Rash'kan w Lipca 09, 2013, 12:18:56 ---Mógłbyś napisać jakiś poradnik co trzeba robić (...)

--- Koniec cytatu ---

W zasadzie banalna sprawa:
Wsiąść w takiego samego shipa :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej