Eve Online > Dyskusje ogólne

O wyższości czegoś tam na czymś tam (było: Odp: POLITYKA W EVE)

<< < (5/8) > >>

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwca 05, 2013, 11:21:37 ---CBC idąc twoim doskonałym tokiem myślenia skończyło z 4 aktywnymi osobami w najgorszym z możliwych petów Goonów.
A ty zauwazyłeś chociaż gdzie popełniłeś błąd?

--- Koniec cytatu ---

No oczywiście z 4 . A te 30 osób które wczoraj się zalogowały i siedziały z nami na tsie  to widma albo moje alty  ;D
A ty w tym "najgorszym pecie goonów" żyłeś rok i jakoś nie narzekałeś wcześniej. Co więcej zastanawiam się czemu  przyszedłeś do nas jak byliśmy w jeszcze gorszym "pecie testów"...

--- Cytat: Rash'kan w Czerwca 05, 2013, 11:21:37 ---No pomyśl, pomyśl, jak ja wychodziłem z korpa w grudniu....

--- Koniec cytatu ---

Przy okazji okradając korporację jak się okazało,  a nieco później w ślepym amoku rozwalając nam forum i kb  :o. Na szczęście zdecydowanie zabrakło inteligencji aby zrobić to właściwie i wszystko udało się odzyskać...

VonBeerpuszken:

--- Cytat: WhiteCat w Czerwca 05, 2013, 13:53:46 ---proponuje powołanie niezależnej komisji w składzie:
Pomordor, Sokole, VonBeerPushken!

--- Koniec cytatu ---
PuSZken psia mać, przez SZ nieuki jedne!!!  >:(

Rash'kan:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Czerwca 05, 2013, 14:19:58 ---No oczywiście z 4 . A te 30 osób które wczoraj się zalogowały i siedziały z nami na tsie  to widma albo moje alty  ;D

--- Koniec cytatu ---

Pics or didn't happen.

FITTIpalti:
Gdzie kur..a jest moderator? Albo gadamy o polityce albo o wspaniałości sokołopuszkena.

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwca 05, 2013, 14:22:28 ---PuSZken psia mać, przez SZ nieuki jedne!!!  >:(

--- Koniec cytatu ---
mea culpa  :( cat awoxuje za tuńczyka moje posty na innych forach :( zostałem zdradzony o świcie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej