Eve Online > Odyssey
Patch Notes dla dodatku Odyssey
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: KoMic w Czerwiec 04, 2013, 10:40:40 ---wiec piszesz, ze masz zielone elementy na overview, interesujace... mow dalej: ]
--- Koniec cytatu ---
Na tym do panicznego spierdalania mam wszystko - nigdy nie wiesz co wisi naprzeciwko:D
GlassCutter:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Czerwiec 04, 2013, 14:20:16 ---Ja też to tak rozumiem i już się cieszę....
--- Koniec cytatu ---
Mieliście blisko rok żeby to wyskillować
--- Cytat: 6thsurvivor w Czerwiec 04, 2013, 14:23:56 ---Na tym do panicznego spierdalania mam wszystko - nigdy nie wiesz co wisi naprzeciwko:D
--- Koniec cytatu ---
Właśnie, na co komu zakładka z co ważniejszymi celestialami, najlepiej przełączyć się na taką gdzie jest wszystko!
Dux:
Łups, chyba przewidywany czas na implementacje pacza .... przeszacowali o jakąś godzinę ;)
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 04, 2013, 14:33:37 ---Mieliście blisko rok żeby to wyskillować
--- Koniec cytatu ---
Zwłaszcza, że gram od 4 m-cy :)
Jeśli oddadzą mi SP za BCki których nie moge dostać z powodu braku frakcyjnych cruiserów to super - pójdą w missile i AFki i co tam jeszcze :)
Doom:
Nie chce mi sie szukać ale wydaje mi sie że jak zaczynałeś ludzie Ci radzili abyś przyskilował konkretne skile pisząc dodatkowo jakie korzyści możesz z tego mieć...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej