Eve Online > NoobGarten
Officer spawny....
Goomich:
Zupełnym przypadkiem mam dwa carriery i supera niedaleko. :P
Doom:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Maja 31, 2013, 11:10:38 ---Ok, polecę szukać oficerów do Venal :)
A tak BTW kto dropi BPC pirackich frytek (Dram, Dardevil, Worm,...) tylko oficerowie czy (mówię o Guristasach) Dire-, Pith-, Dread-... też mogą dropnąć?
--- Koniec cytatu ---
BPC na frytke i cruzera możesz nawet przydużym farcie trafić w low na pasku (ja tak kilka tenisówek kiedyś znalazłem). BPC na sprzęt frakcyjny nie tylko statki ale i posy i mody do nich mają jakąś tam szansę na drop ze zwykłego faction rata i niektórych deadspace kompleksów np na nightmare z tych 8+ sanshowych (chociaż 9/10 jest zbugowany, 2x było bpc i dwa razy bhaalgorn wypadł)
Z modułów które wymieniłeś to przemieszałeś faction drop z deadspace dropem. Faction może pać z rata nawet na pasku (oczywiście frakcyjnego) deadspace to plexy, ale czy z puszki, struktury czy rata to zalezy od pleksa. Niektóre fajne rzeczy też mają trudność zdobycia porównwalną z oficerem.
Do tej pory z kumplem się podśmiewamy jak mu el diablo (koncowy bos najtrudniejszej klasy pleksa - [nacja ratów] provincial hq; w tym wypadku były to sanshe) zaczął łamać tank na chimerze a tylko on w niego strzelał, pozostałe 30 tyrantów znęcało się nad moim archonem
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: Doom w Maja 31, 2013, 11:46:47 ---Z modułów które wymieniłeś to przemieszałeś faction drop z deadspace dropem.
--- Koniec cytatu ---
Nic o modułach nie pisałem... chodziło mi tylko o BPC na pirackie fryty
Doom:
Na pirackie frytki to masz szansę nawwet w high secu. Częściej z pleksów rzadziej z ratów na paskach w 0.5 (zdecydowanie łatwiej z takiego rata wyjąć low grade omegę niż bpc na fryte, ale...)
Z wyliczenia któ¶e dałeś to dire i pith są zwykłe śmieciuchy (dire zwykłe, pith elite), a frakcje gueristów mają dread guerista jako poczatek nazwy.
Zresztą możesz sobie poczytać o tym tutaj
http://games.chruker.dk/eve_online/npc_ships.php?supergroup=3&return_to=
przewiń stronę do sekcji "comander frigates"
Dinozauriusz II Urwiryj:
Ok, dzięki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej