Eve Online > NoobGarten
Problem z rodzajem płatności
JokerThief:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maja 29, 2013, 12:12:41 ---Nie korzystałem ze sklepu inexus.pl ale z tego co się orientuję to są karty gtc więc ich zakup jest bezpieczny i da bonusy do "buddy program". Można spytać bardziej doświadczonych graczy, ale raczej się nie mylę. Sam osobiście kupowałem na keye.pl i nigdy nie miałem problemów z tego powodu.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję za wyjaśnienie tej kwestii:) W sumie wiem już dość dużo aby bezpiecznie zasubskrybować grę.
Z ciekawości jeszcze zapytam - czy ETC i GTC to dokładnie to samo? Zauważyłem, że nawet w oficjalnych dokumentach CCP pojawiają się oba te skróty a oznaczają coś bardzo podobnego.
Azotox:
Wydaje mi się, że Origin nie liczy się do nagrody za buddy trial - ma dodatkowe bonusy. Na pewno nie liczył się kod z gamazavr.ru, a tam bonusy były podobne.
Ulf Nitjsefni:
Teraz mnie zastrzeliłeś bo nie wiem czy ETC i GTC to dokładnie to samo. Sprawdziłem warunki "buddy programu" i według mnie zakup tej karty z inexusa powinien dać bonusy. Kolega Azotox ma rację, zakup kodu przez Origin nie da tych bonusów. Ze steam store również nie.
Starakopara:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maja 29, 2013, 13:22:21 ---Teraz mnie zastrzeliłeś bo nie wiem czy ETC i GTC to dokładnie to samo. Sprawdziłem warunki "buddy programu" i według mnie zakup tej karty z inexusa powinien dać bonusy. Kolega Azotox ma rację, zakup kodu przez Origin nie da tych bonusów. Ze steam store również nie.
--- Koniec cytatu ---
GTC=Game Time Code
ETC=Eve Time Code
GTC=ETC
o7
Ulf Nitjsefni:
No i się wyjaśniło. Dziękujemy 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej