Eve Online > Wsparcie techniczne
Nowy launcher nie działa
naprzykladtak:
Na samym dole jest napisane "(1/4) VALIDATING CLIENT 10%" bardzo długo i ani drgnie.
-------------------------------
Ruszyło jednak na etapie 2/4 pasek robi się czerwony i aktualizacja się zatrzymuje. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że nie zagram. Najpierw błąd przy ściąganiu i rozpakowywaniu... ściągnąłem i rozpakowałem ręcznie offline jednak też dopiero za 4 razem i to w trybie awaryjnym bo w normalnym rozpakowywanie również się zatrzymywało. Teraz to... :( czy można jakoś ściągnąć patch'a i rozpakować ręcznie tak jak samą grę ?
Ghash:
Pierdol launchera, ho na browar!
Phobeus:
--- Cytat: naprzykladtak w Czerwiec 04, 2013, 00:40:37 ---Na samym dole jest napisane "(1/4) VALIDATING CLIENT 10%" bardzo długo i ani drgnie.
-------------------------------
Ruszyło jednak na etapie 2/4 pasek robi się czerwony i aktualizacja się zatrzymuje. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że nie zagram. Najpierw błąd przy ściąganiu i rozpakowywaniu... ściągnąłem i rozpakowałem ręcznie offline jednak też dopiero za 4 razem i to w trybie awaryjnym bo w normalnym rozpakowywanie również się zatrzymywało. Teraz to... :( czy można jakoś ściągnąć patch'a i rozpakować ręcznie tak jak samą grę ?
--- Koniec cytatu ---
Pobierałeś wszystko z oficjalnej strony?
naprzykladtak:
Tak, jak najbardziej - grę pobrałem z oficjalnej strony tylko, że w trybie offline. No a laucher pobiera sam. Nie da się ściągnąć patch'a gdzies i zainstalować samemu ?
Dodam jeszcze, że dziś grę ściągnąłem i zainstalowałem na komputerze stacjonarnym bez żadnych problemów problem jest tylko z laptopem ale zależy mi aby grać właśnie z laptopa.
Dux:
--- Cytat: naprzykladtak w Czerwiec 04, 2013, 12:13:46 ---Dodam jeszcze, że dziś grę ściągnąłem i zainstalowałem na komputerze stacjonarnym bez żadnych problemów problem jest tylko z laptopem ale zależy mi aby grać właśnie z laptopa.
--- Koniec cytatu ---
A nie masz pozostawionej tej instalki ze stacjonarnego (o ile też była ściągana off line)? Może przy ściąganiu jakieś błędy się pojawiły i stąd kłopoty. Jak na stacjonarce odpaliło, to znaczy, że tamta instalka była OK.
Teraz jest długie dt przez wprowadzanie nowego dodatku. Możesz też spróbować poczekać i odpalić po wprowadzeniu dodatku. Nowy updejt być może problem naprawi.
W katalogu z gra jest jeszcze plik repair.exe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej