Eve Online > Wsparcie techniczne
Nowy launcher nie działa
Dux:
Ale jebnęli z przytupem. położyli wszystko, włącznie z stroną www i sisi :D
Phobeus:
--- Cytat: Pol Kent w Czerwiec 02, 2013, 16:40:33 ---Eh...a piszą mądrzy ludzie jak uruchamiać EVE (póki się da) "Uruchom bezpośrednio z ExeFile.exe"
--- Koniec cytatu ---
U mnie w przeciwieństwie do kolegi zgłaszającego problem launcher działał bez zarzutu, tyle że połowa tekstu była po rosyjsku
ManganMan:
--- Cytat: Pol Kent w Maj 22, 2013, 16:02:13 ---Dupny ten launcher że szok. Jak już zaczął działać to...przynajmniej u mnie nie raczy pamiętać wszystkich wprowadzonych nazw userów. :P Pamięta tylko 2 ! ???
Ciekawe, że jakoś EVE odpalona bezpośrednio z X:\EVE\bin\ExeFile.exe bez problemu w okienku logowania pamięta wszystkie dotychczasowe chary.
Banda jełopów CCP :P >:D
--- Koniec cytatu ---
A tak na marginesie:
Nawet userzy na Linuxie (via WINE) mają identyczny problem z tą fuszerką, co CCP nazywa launcherem...
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=25823
A w ramach workaround'a robią dokładnie to samo: odpalają ExeFile.exe, ewentualnie traktując grę jeszcze RepairToolem :-\
neverever:
nie było mnie tydzień... i od wczoraj nie mogę się zalogować.
EVE w ogóle działa?
SokoleOko:
--- Cytat: neverever w Czerwiec 02, 2013, 21:29:11 ---nie było mnie tydzień... i od wczoraj nie mogę się zalogować.
EVE w ogóle działa?
--- Koniec cytatu ---
Dziś jest DDoS, więc leży wszystko, łącznie z oficjalną stroną i API. Pewnie do połnocy, głębszej nocy PL time pozbierają.
Można się spodziewać kolejnych 50k SP jako rekompensaty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej