Eve Online > NoobGarten

Amarr Ku przestrodze

<< < (5/6) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Zenon Bombalina w Maja 22, 2013, 13:58:49 ---kiedy latałem na misje to mwd w wiekszości przypadków było "wyłączane" przez jakąś anomalię czy inne diabelstwo, więc było przydatne jak dziura w moscie.

--- Koniec cytatu ---
To dawno latałeś :) Nie pamiętam kiedy ale będzie parę lat jak to wywalili ;)

Starakopara:

--- Cytat: GlassCutter w Maja 22, 2013, 14:02:24 ---To dawno latałeś :) Nie pamiętam kiedy ale będzie parę lat jak to wywalili ;)

--- Koniec cytatu ---

będzie właśnie parę lat :), dzięki za sprostowanie Glass :D

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Dormio w Maja 22, 2013, 09:45:48 ---Aż się boję spytać czy klienci byli zadowoleni  :P

--- Koniec cytatu ---

He he he jakie dowciapne towarzystwo. A przez //nie małe// miałem na myśli duży procent ogólnego dochodu jaki miałem z interesu pochodził w tych miesiącach właśnie z takich poprawek. Jeśli za godzinę pracy potrafiłem mieć nawet 150 zł to chyba nie tak źle i to 6 czy 8 lat wstecz.

Dormio:

--- Cytat: Herezja w Maja 22, 2013, 16:07:43 ---A przez //nie małe// miałem na myśli duży procent ogólnego dochodu (...)

--- Koniec cytatu ---
Nie kompromituj się, po prostu przyznaj, że błąd walnąłeś. Definicję masz z SJP podaną: dający dość duże zyski. Odnosi się do prawidłowo zapisanego słowa.

Zgudi:

--- Cytat: Herezja w Maja 22, 2013, 16:07:43 ---He he he jakie dowciapne towarzystwo. A przez //nie małe// miałem na myśli duży procent ogólnego dochodu jaki miałem z interesu pochodził w tych miesiącach właśnie z takich poprawek. Jeśli za godzinę pracy potrafiłem mieć nawet 150 zł to chyba nie tak źle i to 6 czy 8 lat wstecz.

--- Koniec cytatu ---

150zł na godzinę. Dziś powinieneś być milionerem, palić kasą w kominku i jeździć porsche :P ;)  ...... i mieć 5 kont opłaconych w EVE na 5 lat :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej