Eve Online > NoobGarten
Amarr Ku przestrodze
GlassCutter:
--- Cytat: Zenon Bombalina w Maja 22, 2013, 13:58:49 ---kiedy latałem na misje to mwd w wiekszości przypadków było "wyłączane" przez jakąś anomalię czy inne diabelstwo, więc było przydatne jak dziura w moscie.
--- Koniec cytatu ---
To dawno latałeś :) Nie pamiętam kiedy ale będzie parę lat jak to wywalili ;)
Starakopara:
--- Cytat: GlassCutter w Maja 22, 2013, 14:02:24 ---To dawno latałeś :) Nie pamiętam kiedy ale będzie parę lat jak to wywalili ;)
--- Koniec cytatu ---
będzie właśnie parę lat :), dzięki za sprostowanie Glass :D
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Dormio w Maja 22, 2013, 09:45:48 ---Aż się boję spytać czy klienci byli zadowoleni :P
--- Koniec cytatu ---
He he he jakie dowciapne towarzystwo. A przez //nie małe// miałem na myśli duży procent ogólnego dochodu jaki miałem z interesu pochodził w tych miesiącach właśnie z takich poprawek. Jeśli za godzinę pracy potrafiłem mieć nawet 150 zł to chyba nie tak źle i to 6 czy 8 lat wstecz.
Dormio:
--- Cytat: Herezja w Maja 22, 2013, 16:07:43 ---A przez //nie małe// miałem na myśli duży procent ogólnego dochodu (...)
--- Koniec cytatu ---
Nie kompromituj się, po prostu przyznaj, że błąd walnąłeś. Definicję masz z SJP podaną: dający dość duże zyski. Odnosi się do prawidłowo zapisanego słowa.
Zgudi:
--- Cytat: Herezja w Maja 22, 2013, 16:07:43 ---He he he jakie dowciapne towarzystwo. A przez //nie małe// miałem na myśli duży procent ogólnego dochodu jaki miałem z interesu pochodził w tych miesiącach właśnie z takich poprawek. Jeśli za godzinę pracy potrafiłem mieć nawet 150 zł to chyba nie tak źle i to 6 czy 8 lat wstecz.
--- Koniec cytatu ---
150zł na godzinę. Dziś powinieneś być milionerem, palić kasą w kominku i jeździć porsche :P ;) ...... i mieć 5 kont opłaconych w EVE na 5 lat :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej