Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (33/47) > >>

Val Heru:

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 21, 2013, 20:30:15 ---Nie wiem co mowil Sculo bo jak sam powiedziales mnie nie bylo.   

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 21, 2013, 13:48:41 ---Sculo powtarzal tylko to co mowil Mikker .

--- Koniec cytatu ---
taa...

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 21, 2013, 20:30:15 ---Val sam jestes glownym hejterem c0venu i kazdy o tym doskonale wie. To Ty, Kira i reszta tribandu byliscie glownymi prowodylami wyjscia  PBN z c0ven. Przyszliscie w polowie wojny z sysolami i tylko hejt jaki to c0ven jest zjebany,a jak pieknie bylo w Tri. Wiec jak zobaczylem, ze ty wracasz to juz wiedzialem, ze bedzie parcie na powrot do Curse .   

--- Koniec cytatu ---
wrocilismy jeszcze przed ta wojna tak btw a wyszlimy po wojnie bo zrobilo sie nudno
nie jestem tez bynajmniej hejterem covenu i to ze wyszlismy z niego i ja tego takze chcialem nie oznacza hejtu :) ogarnij sie :) nie podobal mi sie styl gry covenu po prostu, to ze ktos ma inne zdanie nie oznacza od razu nienawisci, nie lubie niektorych jednostek ale to raczej normalne
iles razy cos idzie czlowiekowi nie po jego mysli to sie wkurwia, po co sie wkurwiac lepiej sobie odpuscic i isc dalej jak to w zyciu, dziwne ze osoby oglaszajace sie jako zdystansowane do gry przekladaja to na hejt emo i kto wie co jeszcze

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 21, 2013, 20:30:15 ---Wez czlowieku sie nie osmieszaj z tym, ze to niby Idea z wami nie lata z powodu mojego i Sculo. Nikomu tu nikt prania mozgu nie robi. Dorosli ludzie tu graja z swoim rozumem.

--- Koniec cytatu ---
zupelnie mnie nie zrozumiales, po prostu podczas waszej obecnosci wystepuje bardzo duzo hejtu, jakos dziwnym trafem wtedy sie rodzi, moze raz zastanow sie nad soba

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 21, 2013, 20:30:15 ---Ps. Popros, aby ktos inny pisal za Ciebie posty bo dzieci lepiej sie wyslawiaja slowem pisanym.

--- Koniec cytatu ---
wybacz nie jestem polonista, to ostatni post

Deaell Portt:

--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 21, 2013, 23:10:07 ---taa...
wrocilismy jeszcze przed ta wojna tak btw a wyszlimy po wojnie bo zrobilo sie nudno
nie jestem tez bynajmniej hejterem covenu i to ze wyszlismy z niego i ja tego takze chcialem nie oznacza hejtu :) ogarnij sie :) nie podobal mi sie styl gry covenu po prostu, to ze ktos ma inne zdanie nie oznacza od razu nienawisci, nie lubie niektorych jednostek ale to raczej normalne
iles razy cos idzie czlowiekowi nie po jego mysli to sie wkurwia, po co sie wkurwiac lepiej sobie odpuscic i isc dalej jak to w zyciu, dziwne ze osoby oglaszajace sie jako zdystansowane do gry przekladaja to na hejt emo i kto wie co jeszcze
zupelnie mnie nie zrozumiales, po prostu podczas waszej obecnosci wystepuje bardzo duzo hejtu, jakos dziwnym trafem wtedy sie rodzi, moze raz zastanow sie nad soba
wybacz nie jestem polonista, to ostatni post

--- Koniec cytatu ---
Szerokiej drogi i krzyz na droge.   

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 21, 2013, 22:56:40 ---w sumie nie wiem dlaczego Mona nie przeniósł wszystkich tych omamów naszego lekko upośledzonego kolegi do flejmu...

--- Koniec cytatu ---
Tobie wydaje sie, ze piszesz posta, a mi ze ja go czytam.
Monie wydaje sie, ze moderuje to forum.

--- Cytat: JohnG w Czerwiec 21, 2013, 21:50:41 ---Pierdolisz jak potłuczony Delpot. Kampania przeciw sysolom mozna powiedziec ze byla zakonczona. A co do wyjscia z alliansu... ja bym powiedzial ze to byla decyzja jednoglosna i bez szczegolnych prowoderow.

PS. Mnie pani w podstawowce od polskiego uczyla ze nie zaczyna sie zdania od 'wiec', wiec zatrudnij sobie jakiegos korepetytora.

--- Koniec cytatu ---
Szerokiej drogi i krzyz na droge.
[admin]W prawym górnym rogu masz przycisk dzięki któremu możesz dopisać coś do posta zamiast pisać jeden za drugim.
Doom[/admin]

Mauhur Purson:
Deaell ur hate is strong.
Jest lato, idz na spacer, rower hgw. Nie baw sie w inkwizycje please.

Doom:
Kiedy temperatura taka że powietrze grozi samozapłonem, a w domku z dobrze chłodzonym kompem w równie dobrze wentylowanym pomieszczeniem i lodówką pełną odpowiedniego paliwa tak przyjemnie... :P

Isengrim:

Tymczasem na forum c0venu pojawił się dowód na niebezpiecznie bliskie związki IDEI z PBNem. DarthJanek i Daell Port powołali już komisję śledczą mającą na celu ustalić, kto kogo...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej