Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (4/47) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: MGGG w Maj 16, 2013, 13:59:06 ---Nie wiem, jak odważyliście cię bez wsparcia capsów zaatakowac tego potwora  :P

--- Koniec cytatu ---
Triage na kb zazwyczaj się nie pojawia, chyba że w lossach ;)

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Maj 16, 2013, 13:59:06 ---Nie wiem, jak odważyliście cię bez wsparcia capsów zaatakowac tego potwora  :P

--- Koniec cytatu ---

No co ja poradzę, że w tym samym czasie 70-80 jego kumpli spierdalało do innego regionu zamiast bić się z nami.

--- Cytat: MGGG w Maj 16, 2013, 13:59:06 ---ps. co tam afka robiła? spóznialiski przylecia?

--- Koniec cytatu ---

Ukłon w stronę low-skillowców. Bo nie jesteśmy takie znów "tempe chuje", żeby wywalać z floty ludzi, którzy nie mogą jeszcze latać T3.

Doom:

--- Cytuj ---No co ja poradzę, że w tym samym czasie 70-80 jego kumpli spierdalało do innego regionu zamiast bić się z nami.
--- Koniec cytatu ---
I jak go o to zapytam to oczywiście potwierdzi? :P

--- Cytuj ---Ukłon w stronę low-skillowców. Bo nie jesteśmy takie znów "tempe chuje", żeby wywalać z floty ludzi, którzy nie mogą jeszcze latać T3.
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy? o.0

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Maj 16, 2013, 14:04:47 ---I jak go o to zapytam to oczywiście potwierdzi? :POd kiedy? o.0

--- Koniec cytatu ---

Ten gang wylądował potem w HIX.

A co do "od kiedy" - w obiegowej opinii c0ven jest mieszaniną ultra-kerbirów z "pojebanym PvPerami", a wszyscy tam kochają dramy. Tymczasem przyszedłem z zewnątrz, polatałem trochę, zaproponowałem na forum aliansowym nową doktrynę i... przeszła. Zero dramy, dość konstruktywna prośba o uwzględnienie low-skillowców - co zrobiłem. Wczoraj pierwszy raz wydokowujemy w tym gangu w pełnej sile aliansu i okazuje się, że "nie T3/logi" mam we flocie poniżej 10 proc. Pełen sukces, c0ven wystawił gang porównywalny z Verge of Collapse.

Można? Można :)

Doom:
Oszczędzają magazynki w peemach na okazję kiedy w spektakularny sposób ten t3 gang zostanie wjebany :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej