Eve Online > NoobGarten
Security Status
Dux:
Tak jak napisał Sokół.
Weź tylko pod uwagę, że wyklepanie misji chwile trwa, a robisz ja w jednym miejscu. Jak wyklepiesz nawet tysiąc pięćset sto dziewięćset ratów na czterdziestu misjach, ale zrobisz to w jednym systemie w ciągu dwudziestu minut, to przyrost ss-a będziesz miał tylko za jednego najdroższego rata. Latając po paskach różnych systemów, zrobisz to zdecydowanie szybciej - patrz pierwszy post Sokoła :)
Zgudi:
Teraz muszę się zastanowić jak przetransportować tam jakiegoś apocalypse (do tengu daleka droga). W providence niby możemy latać i latałem tam, ale żeby tam się dostać z raciarką trzeba przelecieć kilka zabańkowanych i kampionych systemów gdzie jest więcej gangów niż bram dookoła. Są może jakieś usługi przewośników albo dobre sposoby na przewóz raciary? Jak mieszkałem kiedyś w 0.0 to tam nie było problemu, JB stało koło posa i prosta droga do domu z pominięciem bram.
VonBeerpuszken:
Na paskowe raty w Provi wystarczy ci zwykły drejk. Nie potrzebny ci żaden BS, szczególnie na latarkach, Sansha namiętnie stosuje Tracking disrupty. Jak chcesz pożycze Ci swojego :P może go rozruszasz trochę ;)
Edit: tylko najpierw upewnij sie czy nie jesteś czasami KOS dla CVA i spółki, sprawa jest dość dynamiczna, dzis jesteś not kos jutro kos ;)
papugoz:
Anie najprościej polecieć na te raty w SB?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: papugoz w Kwietnia 10, 2013, 10:20:28 ---Anie najprościej polecieć na te raty w SB?
--- Koniec cytatu ---
Prościej, do momentu jak zaliczysz punkta i weba od rata ;) Drejk jest najbezpieczniejszy, nawet znudzeni pandemiki nie zawracali se dupy i olewali toto, w międzyczasie dropując pojedyńcze tornado ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej