0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Z ciekawszych rzeczy, bo przechwalanie się jakie to Wy macie kb jest średnio interesujące, CBC zakończyło żmudny i powolny, zaplanowany w najdrobniejszych detalach i wykonany z niesamowitą precyzją plan pozbycia się z korpa ludzi z przerośniętym ego, "pro pvperów", oficerów politycznych, i innych samo uwielbiających się indywiduów. Niestety jak zakładaliśmy, nie obyło się bez przypadkowych ofiar, za co serdecznie je przepraszamy, i zapraszamy do nas z powrotem.
Taki był OFICJALNY status korporacji... Właśnie przez takich "ambitnych" zawsze wszystko się sypało. To tak jakby z domu spokojnej starości ktoś chciał zrobić drużynę piłkarską pierwszej ligi.
CBC zakończyło żmudny i powolny, zaplanowany w najdrobniejszych detalach i wykonany z niesamowitą precyzją plan pozbycia się z korpa ludzi z przerośniętym ego, "pro pvperów", oficerów politycznych, i innych samo uwielbiających się indywiduów.
Dobrze, że piszesz w czasie przeszłym, bo być może tak było parę dobrych lat temu. Przez ostatni rok sprawy miały się całkiem inaczej (proponuję wykopać niedawny post rekrutacyjny CBC). A teraz posypało się właśnie przez to, że "ambitni" i ciągnący korpa ludzie odeszli. A byli to ludzie odpowiedzialni na przykład za prowadzenie flot, logistykę, dyrektorowanie, tworzenie fitów i doktryn. Nie możesz twierdzić, że CBC zawsze było korpem dla emertów, bo taki korp nie miałby prawa istnieć na przykład w FCONie a potem w Curse.
Rash masz coś ciekawego do powiedzenia jeszcze ?? tylko mnie nie zawiedź. Uwielbiam ludzi którzy mówią mi co ja myślę.puszken to się zobaczy, na razie ludzie muszą odreagować emocje, jak pył opadnie, jak ekto powiedział zobaczymy co widać na horyzoncie.A co do emeryckiego tempa, a po co mam mówić że to wszystko nie prawda, przecież i tak wiecie lepiej, Rash wam wszystko opowie najlepiej.kurde to 3 post muszę przestać pisać
pytanie tylko, czy warto z tego topicu robić kolejny EVE Online Uncensoured
Ja na prawdę nie rozumiem przytakuje wam mówię że macie racje a wy nadal mi to udowadniacie. Po co ?Tak macie racje, macie 100% racje. I co z tego.
P.S.Każdy cośtam za uszami ma, pytanie tylko, czy warto z tego topicu robić kolejny EVE Online Uncensoured
Istnieje takie powiedzenie że jeden obraz potrafi wyrazić więcej niż tysiąc słów i myślę ze ten obrazek należy do takich...I feel disturbance in the force of that troll...
Jabolex 2.0?
Wszyscy są przydupasami Rasha! :-D
Przyznaję się bez bicia, że ja jestem największym i zawsze byłem!
Ale przynajmniej nigdy nie mówiliśmy o korpowiczach, że bydło trzeba trzymać krótko
Niektórym za to nie przeszkadzała opcja nieautoryzowanego dostępu do kont tego "bydła", dzięki API i mailom, nie Rash?
P.SRash, dzieki za 100 sharesów CBC, MrVee i Mittens też dziękują że ich tak hojnie obdarowałeś jak odchodziłeś
...co skończyło się wyjściem ponad 50 charów....Jeszcze na koniec:http://evemaps.dotlan.net/corp/CBC_Interstellar/stats/2012-08-01:2012-12-01 <--> http://evemaps.dotlan.net/corp/CBC_Interstellar/stats/2013-02-01:2013-10-16
1 Nie odeszło ponad 50 charów.2 Statystyki kłamią szczególnie te wyrwane z kontekstu. Wystarczy chociażby je zestawić z http://evemaps.dotlan.net/alliance/Mostly_AFK/stats. ( to tez cześć CBC dla niewtajemniczonych) Nie mieliśmy wystarczającego standingu więc cześć charów musieliśmy przenieść tymczasowo poza CBC np do MAFK. 3 Widzę 3 chary które nie logowały się 2 miesiące z czego 1 to nasz ex ceo którego trzymamy z szacunku i 2 alty .To tyle odnośnie powyższych rewelacji