Eve Online > NoobGarten
Każdy kiedyś był n00bem ;)
Dannyinspace:
--- Cytuj ---Wypatrzyłem sobie karierę haulera/tradera latającego na blockade runner'ach
--- Koniec cytatu ---
mozesz posmakowac życia haulera / kuriera w MicroPush jest to filia korporacji kurierskiej PushX, ktora akceptuje mlodych pilotow z malymi statkami Industrial. z tego co czytalem maja tam fajny klimat. no i to jedna z najlepiej rozwijajacych sie korporacji tego typu.
[NF] Masa Huku:
Wymażony gameplay zacny, aczkolwiek jego realizacja w realiach EVE raz że ciężka a dwa że okrutnie nudna :P. Miałem podobne zapędy, jednak od momentu kiedy zasmakowałem pvp inne formy zabawy w eve stały się invalid ;) i w zasadzie służą tylko do celów zarobkowych. Najlepiej szybko i z min. wysiłkiem :D . Nie należe do ludzi zachwalających UA ale faktem pozostaje że przynależność do noob friendly korporacji jest przydatna i pomocna ;D
Fenyl:
Nie miałem okazji jak na razie doświadczyć pvp, ale jest jedna rzecz, która mnie z miejsca odpycha - mechanizm point and click. Straszliwie tego nie lubię w elementach walki, oczywiście, nie jedno mmo za mną i wiem jak ważne jest, żeby wiedzieć kiedy point, a kiedy click :P jestem jednak dzieckiem skillshot'ów, dlatego pewien czas przyglądałem się Black Prophecy, tylko, że to już nie ten klimat.
Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda z ewentualnym respecem? Zakładamy, że zostałem traderem, wyskillowałem co się dało, ale chciałbym się przekabacić na coś innego, np pvp. Wykonalne, czy lepiej założyć nowego chara?
GlassCutter:
--- Cytat: Fenyl w Marca 20, 2013, 16:16:57 ---Nie miałem okazji jak na razie doświadczyć pvp, ale jest jedna rzecz, która mnie z miejsca odpycha - mechanizm point and click. Straszliwie tego nie lubię w elementach walki, oczywiście, nie jedno mmo za mną i wiem jak ważne jest, żeby wiedzieć kiedy point, a kiedy click :P
--- Koniec cytatu ---
Jaki point&click? ???
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: Fenyl w Marca 20, 2013, 16:16:57 ---Nie miałem okazji jak na razie doświadczyć pvp, ale jest jedna rzecz, która mnie z miejsca odpycha - mechanizm point and click. Straszliwie tego nie lubię w elementach walki, oczywiście, nie jedno mmo za mną i wiem jak ważne jest, żeby wiedzieć kiedy point, a kiedy click :P jestem jednak dzieckiem skillshot'ów, dlatego pewien czas przyglądałem się Black Prophecy, tylko, że to już nie ten klimat.
Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda z ewentualnym respecem? Zakładamy, że zostałem traderem, wyskillowałem co się dało, ale chciałbym się przekabacić na coś innego, np pvp. Wykonalne, czy lepiej założyć nowego chara?
--- Koniec cytatu ---
EVE imo ma jedno z najlepszych pvp w grach mmo głownie ze względu na radość jaką ze sobą niesie niszczenie czyjegość dorobku, ale również adrenaliny kiedy widzisz jak twój statek na którego (w twoim przypadku) przehałlowałeś pół amarr do jita, nagle wchodzi w strukturę i zaczyna płonąć >:D itd. itp. pvp w eve to walka w tabelkach i na "boxach" ( nie masz czasu podziwiać swojego cudownego shipa w zoom in), nie mniej jednak wymaga od gracza umiejętności i wiedzy nie jest to prosta kombinacja skilli jak w innych mmo.
Jeśli chodzi o respec na inne dziedziny to jest to kwestja wrzucenia skilla i ewetualnie zmiany atrybutów poprzez remap. Generalnie z biegiem czasu bedziesz latał praktycznie wszystkimi rasami i typami statków ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej