Eve Online > Dyskusje ogólne

znakomita , swietna i dobra kampa na gejcie lowsec

<< < (10/13) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dannyinspace w Marca 20, 2013, 13:34:06 ---gram od miesiąca, gówno umiem i mam porozrzucane skille gdzie sie da ale juz nie moge sie doczekac zeby tępić to dziadostwo! gate campy znaczy sie.

--- Koniec cytatu ---

Jest to równie realne jak wzięcie kija baseballowego i ruszenie w miasto, żeby bić dresiarzy. Pojedynczy ucieknie, a grupka spuści Ci łomot.

Rozumiem, że na razie Cię irytują (też pierwsze lossy miałem na takich kampach w Gonditsa czy Ami), ale z czasem "lolsec" do niczego Ci nie będzie potrzebny lub wylądujesz w jakiejś milicji i sam będziesz kampił :)

Dannyinspace:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 20, 2013, 13:45:11 ---Jest to równie realne jak wzięcie kija baseballowego i ruszenie w miasto, żeby bić dresiarzy. Pojedynczy ucieknie, a grupka spuści Ci łomot.
--- Koniec cytatu ---
hahaha coś w tym jest

--- Cytuj ---z czasem "lolsec" do niczego Ci nie będzie potrzebny lub wylądujesz w jakiejś milicji i sam będziesz kampił
--- Koniec cytatu ---
pewnie masz racje ale dalej mam nadzieje ze kiedys rozgonie takie towarzystwo pare razy

Dux:

--- Cytat: Dannyinspace w Marca 20, 2013, 13:59:26 ---pewnie masz racje ale dalej mam nadzieje ze kiedys rozgonie takie towarzystwo pare razy

--- Koniec cytatu ---

Sam, to możesz co najwyżej rozegnać kampe z desek i frytek beesem na smarbombach, a takie to tylko na terenach FW. Reszta Cie zje parę sekund po tym jak załadujesz grida. A jak bedziesz za twardy to dorzucą alta lub kilka w capitalach i skończą robotę. Tyle zostanie z Twoich pomysłów. O ile będziesz miał szczęście. Bo prawa Murphiego w tej grze też działają. Jak czegoś na siłę szukasz, to wtedy g... znajdziesz :P

Dannyinspace:

--- Cytuj ---Sam, to możesz co najwyżej rozegnać kampe z desek i frytek beesem na smarbombach
--- Koniec cytatu ---
nikt tu nie mowi o grze samemu, przecież jak troche pogram napewno znajde paru kolegow co myślą podobnie do mnie, jeżeli nie to pewnie sobie odpuszcze i zajme sie tym czym powinienem.

GlassCutter:
Bez przesady, ogarnięta ekipa w stylu snuff boxów wiadomo, jest tak jak pisze Bubu, ale standardowa kampa jest do rozjebania solo. Kwestia umiejętnego rozdzielenia przeciwnika. Gdy dzieje się niestandardowego typowa kampa natychmiast zamienia się w stado baranów :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej