Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (99/138) > >>

Doom:

--- Cytat: FITTIpalti w Marca 22, 2013, 09:50:11 ---Swoją drogą mi tez nie wydaje się że wysyłanie do unsen nowej postaci to dobry pomysł, nie lepiej samemu odkrywać tajniki tej gry? Słuchanie wypocin jakiś starych ramoli o grze to chyba nie najlepszy pomysł.

--- Koniec cytatu ---
Jestem przykładem gościa samouka w tej grze. Efekt tego taki że kilka razy mało co gra nie poszła w pizdu w ciągu pierwszego roku gry przez różne durne błędy.
Samouctwo w eve to droga która all in all sporo daje, ale puki nie dojdzie sie do tego punktu to przypomina to bycie fanem bdsm i to nie jako jednostki dominującej :P

[VIDE] Herezja:
Doom więc mamy podobnie. Nie byłem w Unseen-ach ale miałem kilku nauczycieli, którzy dawali wskazówki co jakiś czas i dziękuję im za to ];)

Doom:
Ja nie miałem nauczyycieli. Tylko ludzie w SHCK od czasu doczasu coś powiedzieli w przerwach od ataków śmiechu na wyczyny noob'a

[VIDE] Herezja:
Moimi nauczycielami byli Ti0ridazin (o ile nie pomerdałem literek), Azbuga, Qulko1 i paradoksalne nawet Cat (pierwszy raz padłem pod Jego działkami) ];)

Soulscream:
Wiki Goonswarmu bylo najlepszych zrodlem wiedzy w moich czasach. Nigdzie nie bylo tak dobrze napisane co z czym jesc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej