Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (98/138) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: FITTIpalti w Marca 22, 2013, 09:21:02 ---Ja słyszałem że sprzedaliście tytany żeby opłacić PL co by wam pomogli odbić Esoterie. Tylko nie wiem czy kasy starczy ale jak by co Cartel też może się dorzucić w zamian za jakiś ciepły kurwidołek ;)

--- Koniec cytatu ---
Proponuję ogłosić zbiórke narodową, każdy kto sie dorzuci będzie miał udział w odbitej Esoterii.
Np. działka rekreacyjna 100ha na wybranej planecie  ;D

Skan:
1. nie odeslalismy, sami poszli lub buta dostali dla zachety.
2. jakby zrobic statystyke to c0ven nie byl by najpopularmiejszym sojuszem jako pierwsze miejsce gdzie kadet idzie po UA i pomijam fakt ze ponad polowa leci do noobkorpow bo porzucila gre.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Soulscream:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marca 22, 2013, 09:26:24 ---Proponuję ogłosić zbiórke narodową, każdy kto sie dorzuci będzie miał udział w odbitej Esoterii.
Np. działka rekreacyjna 100ha na wybranej planecie  ;D

--- Koniec cytatu ---

Ja jestem ciekaw czy moj raven wciaz siedzi w stacji w esoterii. Musze zrobic petycje by odzyskac konto 8).

FITTIpalti:
Swoją drogą mi tez nie wydaje się że wysyłanie do unsen nowej postaci to dobry pomysł, nie lepiej samemu odkrywać tajniki tej gry? Słuchanie wypocin jakiś starych ramoli o grze to chyba nie najlepszy pomysł.

Soulscream:

--- Cytat: FITTIpalti w Marca 22, 2013, 09:50:11 ---Swoją drogą mi tez nie wydaje się że wysyłanie do unsen nowej postaci to dobry pomysł, nie lepiej samemu odkrywać tajniki tej gry? Słuchanie wypocin jakiś starych ramoli o grze to chyba nie najlepszy pomysł.

--- Koniec cytatu ---

Kwestia ile dana osoba ma samozaparcia. Ja odkrywalem gre sam i wtapialem statki jak popieprzony, ale bylo fajnie :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej