Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (95/138) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Alice9 w Marca 21, 2013, 00:40:44 ---no to powiedz nam panie profesjonalisto coś wreszcie o tych tytanach.

--- Koniec cytatu ---
Nie, to Ty mi opowiedz o c0venie.

Rohun:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 21, 2013, 00:46:44 ---Nie, to Ty mi opowiedz o c0venie.

--- Koniec cytatu ---
Ten temat jest o tytanach.
Uważaj bo tu podobno banują za gadanie od rzeczy.

[WILD5] Sheridan Philips:

--- Cytat: Alice9 w Marca 21, 2013, 00:02:24 ---tylko tyrani nie mają poczucia humoru
niech wiedzą że pl. comunity nie istnieje właśnie przez takie szumowiny które o byle co robią ajwaj, robią z polaków pośmiewisko w internecie i aby chronić swoje własne interesy są gotowi sprzedać matkę i zajebać kogoś w pierogarni wezwać policję, zawiadomić tvn i wynając mafię - bo gdzieś zgubili sens tej gry i swojego życia.
niech wiedzą - dość tej propaganty z unseen academy i c0ven c0ven - c0ven to internetowa mafia co teraz doskonale widać.

--- Koniec cytatu ---

Czy możesz mi łaskawie wytłumaczyć jaki związek z całym tematem ma Unseen Academy? Akademia nie jest związana z żadnym sojuszem czy inną korporacją, i proszę nie wycierać sobie gęby ludźmi w żaden sposób nie związanymi z tym tematem. Jeżeli masz jakiekolwiek dowody że jest inaczej, czaty z gg, logi z gry, czy też nagrania z podsłuchu - proszę o ich upublicznienie w tym temacie. W innym wypadku proszę moderację o podjęcie odpowiednich kroków w tej sprawie.

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Sheridan w Marca 21, 2013, 18:34:53 ---Czy możesz mi łaskawie wytłumaczyć jaki związek z całym tematem ma Unseen Academy? Akademia nie jest związana z żadnym sojuszem czy inną korporacją, i proszę nie wycierać sobie gęby ludźmi w żaden sposób nie związanymi z tym tematem. Jeżeli masz jakiekolwiek dowody że jest inaczej, czaty z gg, logi z gry, czy też nagrania z podsłuchu - proszę o ich upublicznienie w tym temacie. W innym wypadku proszę moderację o podjęcie odpowiednich kroków w tej sprawie.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem o co może dokładnie chodzić, ale może o to: Do jakiego Polskiego sojuszu odesłaliście najwięcej ludzi?  ::)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Marca 21, 2013, 19:01:06 ---Nie wiem o co może dokładnie chodzić, ale może o to: Do jakiego Polskiego sojuszu odesłaliście najwięcej ludzi?  ::)

--- Koniec cytatu ---

...Cartel?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej