Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Rohun:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Marca 20, 2013, 21:28:28 ---
--- Koniec cytatu ---
Jan Morgenstern:
Rohun, Alice, Soulscrem mam dla Was cos specjalnego. I oczywiscie od razu dodaje, ze to sie odnosi tez do mnie :D
LosBekoczoS:
--- Cytat: Xeovar w Marca 20, 2013, 20:42:32 ---Na razie jednak CCP musi zająć stanowisko.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieje ze calego rycia CCP bedzie umialo powiedziec czy to ip bylo uzywane do logowania sie na inne konta ( niezwiazane z tytanami) czy tez jednorazowo uzyte w systiemie.
mkx:
--- Cytat: Alice9 w Marca 20, 2013, 21:13:59 ---w polsce jest jak jest bo sie komuchów i zbrodniarzy nie powywieszało w 90 tylko się postawiło grubą kreskę.
zarząd covenu też jest nie do ruszenia ani zreformowania. członkowie covenu zawsze będą drakami latać - no te lokówi to szczyt ale to tylko dlatego że mają alty w milicji na czym łapska nie mogą położyć dyrektorzy. Jeśli kto lata w covenie dla pvp znaczy że jest skrajnym przykładem bezmyślnego desperata - lepiej jest grę skończyć pograć w czołki albo jakieś inne łodzie online. będąc w sojuszu 0 powinniście mieć pasywne źródła dochodu tak jak większość normalnych ludzi o to walczycie i taka jest idea - inaczej to wszystko jest po h i lepiej żyć na low, bo bez tego nigdy nie przekroczycie poziomu który pozwoli na wdupianie capsów i superów - czyt. będziecie jebanymi noobami ;)
--- Koniec cytatu ---
soo marzy ci sie posada dyrka w c0venie >? i jako przybleda chcialbys na wstepie najlepsze moony ? imponujesz mi :D
Alice9:
lul - bo się tylko uśmiechnę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej