Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Goomich:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 19, 2013, 13:40:26 ---http://www.tvn24.pl/internet-hi-tech-media,40/ktos-okradl-kosmiczny-sojusz-polakow-zniknely-statki-warte-dziesiatki-tysiecy-zlotych,312916.html
TVN wyprzedzil jednak Pudelka. Sprawa zatacza coraz szersze kregi. Czekamy na publiczne oswiadczenie Ministra Gowina, Polish Space Police i departamentu cyberprzestepstw wydzialu do spraw MMORPG KGP
--- Koniec cytatu ---
E, spoko, komornicy zapłacą za stratę. :P
Rohun:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 19, 2013, 13:40:26 ---http://www.tvn24.pl/internet-hi-tech-media,40/ktos-okradl-kosmiczny-sojusz-polakow-zniknely-statki-warte-dziesiatki-tysiecy-zlotych,312916.html
TVN wyprzedzil jednak Pudelka. Sprawa zatacza coraz szersze kregi. Czekamy na publiczne oswiadczenie Ministra Gowina, Polish Space Police i departamentu cyberprzestepstw wydzialu do spraw MMORPG KGP
--- Koniec cytatu ---
CCP was kocha w tym momencie.
Ale muszę dodąc, że takich bab jak wy to jeszcze nie widziałem.
Płakać o grze komputerowej w taki sposób przechodzi wszelkie granice.
Można być kerbirem ale taką cipą to już wyczyn.
100 tytanów w całej grze... buahahah. Do tego te teskty o tysiącach złotych. Wam naprawdę się w główkach od tego RMT na allegro pogibało..
Milfag:
Witam
trafiłem tu przypadkiem ale tamat dał mi mnóstwo radochy w trakcie ponurych godzin pracy. ;D
Melduję, że w drodze do domu będę się rozglądał za podejrzanymi Tytanami ;D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Rohun w Marca 19, 2013, 14:20:40 ---CCP was kocha w tym momencie.
Ale muszę dodąc, że takich bab jak wy to jeszcze nie widziałem.
Płakać o grze komputerowej w taki sposób przechodzi wszelkie granice.
Można być kerbirem ale taką cipą to już wyczyn.
100 tytanów w całej grze... buahahah. Do tego te teskty o tysiącach złotych. Wam naprawdę się w główkach od tego RMT na allegro pogibało..
--- Koniec cytatu ---
Jak narazie to Ty tutaj najbardziej placzesz, i co post twierdzisz ze juz nic wiecej nie bedziesz pisal, ale jednak widac temat ktory zupelnie cie nie dotyczy nie daje ci spokoju :) Jakiego masz nicka na polishu?
Rohun:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 19, 2013, 14:38:55 ---Jak narazie to Ty tutaj najbardziej placzesz, i co post twierdzisz ze juz nic wiecej nie bedziesz pisal, ale jednak widac temat ktory zupelnie cie nie dotyczy nie daje ci spokoju :) Jakiego masz nicka na polishu?
--- Koniec cytatu ---
Weź nie odpisz na takie coś.
Amber Gold to przy c0venie mały pikuś!!
Do tego:
Płacz – stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal lub złość. Objawami płaczu są łzawienie, szlochanie i łkanie.
Nie wiem gdzie masz główkę i co Ci sie z nią dzieje ale mój stan emocjonalny leży na przeciwległym biegunie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej